Σκεφτεστε νεο renault;

11:30 13/5/2014 - Πηγή: Fimotro
4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ GEKAEM Γ.ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ
Πριν αγοράσετε το νέο σας Renault, επισκεφθείτε την εταιρεία GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης. Η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης, με...
σημαντική παρουσία και αναγνωρισμένη πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της στρατηγική, ξεκινά μια νέα
δυναμική συνεργασία με την ΤΕΟΡΕΝ MOTORS (αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα) και σας παρουσιάζει τον νέο, υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο Renault και Dacia 1.300 τετραγωνικών στον Γέρακα.
H ολοκαίνουρια υπερσύγχρονη έκθεση 300 τ.μ. άμεσα προσβάσιμη και μέσω της Αττικής Οδού, σας περιμένει στη Λεωφ. Μαραθώνος 163, τηλ. 210-6613613, για να ανακαλύψετε όλα τα νέα μοντέλα RENAULT και DACIA με ένα testdrive.Τώρα, έχετε 4 επιπλέον λόγους για να αγοράσετε το νέο σας RENAULT από την GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης. Με κάθε αγορά νέου αυτοκινήτου η εταιρεία προσφέρει:
· Δύο χρόνια δωρεάν σέρβις· Δυνατότητα ανταλλαγής του παλαιού αυτοκινήτου · Δάνεια με ευνοϊκό επιτόκιο μέχρι 84 μήνες· Πακέτα προσφορών-δώρων Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα