O Απόστολος Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση! Στην κουζίνα ποιας εκπομπής θα τον δούμε;

17:26 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Τον Απόστολο Ρουβά τον γνωρίσαμε ως μάγειρα μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη”. Όλη την προηγούμενη σεζόν, μας μάθαινε τις συνταγές του πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του πρωινού του Mega. Μετά την λύση της συνεργασίας του με το “Πάμε Δανάη” και την αντικατάστασή του με τον Τίμο Ζαχαράτο, ο Απόστολος Ρουβάς θα συμμετάσχει στην εκπομπή DOT, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο ΣΚΑΪ.

Απόστολος Ρουβάς: Όσα

θες να μάθεις για τον κούκλο, “δίδυμο” αδερφό του Σάκη που μαγειρεύει!

Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στο DOT

Η εκπομπή έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές της πολλές αλλαγές αφού φέτος παρουσιαστές της θα είναι η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/09 ενώ ο σεφ Απόστολος Ρουβάς θα εμφανιστεί από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή 26/09 και κάθε Κυριακή θα μας μαγειρεύει από την κουζίνα του DOT.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του προγράμματος των δύο πρώτων εκπομπών της σεζόν: “Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά για τη νέα του συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σχολιάζει το ελληνικό #metoo, περιγράφει πώς είναι τρία χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας του και απαντά στην ερώτηση αν θέλει να γίνει πατέρας.

Ακόμη: Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει από την Θεσσαλονίκη το πιο νόστιμο και ζουμερό banana bread με σοκολάτα και ταχίνι. Η Φανή Γεωργακοπούλου δίνει έξυπνα tips για να διατηρούμε τα χρωματιστά ρούχα όπως την πρώτη στιγμή που τα αγοράσαμε. Η Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, Οδύσσεια Κωνστάντουρα, εξηγεί πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι θυρεοειδοπάθειες και ο σακχαρώδης διαβήτης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τέλος, η Βιοχημικός Ζαχαρούλα Δρακοπούλου δίνει ιδέες στους γονείς για το πώς μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό των παιδιών τώρα που επέστρεψαν στο σχολείο”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Απόστολος Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση! Στην κουζίνα ποιας εκπομπής θα τον δούμε; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Απόστολος Ρουβάς,O apostolos rouvas