O Archie έγινε 2 ετών! Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές απ’ την βασιλική οικογένεια

15:30 6/5/2021 - Πηγή: iPop

Τα δεύτερα γενέθλια του Archie ήρθαν και ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry έγινε 2 ετών. Φυσικά, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τις ευχές τους και δημόσια, ως είθισται, κι αυτές είναι οι πρώτες αναρτήσεις που έκαναν για το ζεύγος, μετά την πολύκροτη συνέντευξη στην Oprah.

Ο Πρίγκιπας Harry είδε ξανά μετά από πολύ καιρό τον αδερφό του, τον πατέρα του και τη γιαγιά του στο ταξίδι που έκανε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δώσει το παρών στην κηδεία

του παππού του, Πρίγκιπα Φιλίππου.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, υπήρξαν κάποιες ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ του ίδιου και των μελών της οικογένειάς του και φαίνεται πως έγιναν κάποιες προσπάθειες να γεφυρωθεί το χάσμα.

Η Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον Harry και τον Archie- Πότε θα κυκλοφορήσει;

Όμως, όπως και να είναι οι μεταξύ τους σχέσεις, τα social media accounts των μελών της βασιλικής οικογένειας είναι πάντα τυπικά και σε τέτοιες περιστάσεις ποστάρουν ευχές, όπως είχαν κάνει άλλωστε και στα γενέθλια της Meghan Markle.

Τώρα, που ο Archie γίνεται 2 ετών ανέβασαν οικογενειακές φωτογραφίες και του ευχήθηκαν.

Οι αναρτήσεις με τις ευχές για τα γενέθλια του Archie: View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

«Ευχόμαστε στον Archie Mountbatten-Windsor πολύ χαρούμενα 2α γενέθλια σήμερα», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ο Harry και η Meghan, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, αναμένεται να γιορτάσουν τα γενέθλια του Archie ιδιωτικά στην California.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Archie έγινε 2 ετών! Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές απ’ την βασιλική οικογένεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα