Noodles με λαχανικά έτοιμα μέσα σε μερικά λεπτά, για ένα γρήγορο αλλά φανταστικά νόστιμο γεύμα

17:56 6/5/2021 - Πηγή: iPop

Μιας και οι μέρες της ρουτίνας γυρνάνε σιγά σιγά πίσω και οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται, ο χρόνος που τελικά απομένει για εμάς είναι ελάχιστος. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ από αυτούς που γυρίζουν αργά το βράδυ σπίτι και θες ένα γευστικό και γρήγορα γεύμα, φτιάξε noodles με λαχανικά!

Παρακάτω θα βρεις την πιο εύκολη και απλή συνταγή για να απολαύσεις το βράδυ.

Τι λες αρχίζουμε;

Τα υλικά που θα χρειαστείς:4 τεμάχια noodles1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά Λίγα
κομματάκια ανανά 20 γραμ. σάλτσα σόγιαςΛάδι Σκόρδο Σουσάμι ΑλάτιΠώς θα φτιάξεις τα noodles με λαχανικά;Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ή γουόκ βάζουμε ενα κουταλάκι της σούπας λάδι και ρίχνουμε της πιπεριές μας, τις οποίες τις έχουμε κόψει σε λωρίδες. Τις αφήνουμε για 5′ να πάρουν χρώμα, στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και ανακατεύουμε. Αμέσως ρίχνουμε το σκόρδο και τη σάλτσα σόγιας και τα αφήνουμε να βράσουν καλά ώστε να μαλακώσουν οι πιπεριές μας. Ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό για τα noodles. Μόλις είναι έτοιμο βάζουμε μέσα τα 4 απο τα 6 κομμάτια που έχει το σακουλάκι και τα αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, τα ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και τα στραγγίζουμε καλά. Όση ώρα βράζουμε τα noodles, το τηγάνι μας είναι σε δυνατή φωτιά για να βράσουν καλά οι πιπεριές. Στο σημείο αυτό προσθέτουμε τα κομμάτια του ανανά και ανακατεύουμε για 2′. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα noodles που έχουμε βράσει και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού. Αφήνουμε τα υλικά μας για άλλα 5′ πανω στο τηγάνι ώστε και τα noodles να πάρουν τη γεύση της σάλτσας.Σερβίρουμε σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνοντας όλο το μείγμα απο το τηγάνι και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Εννοείται πως αν θέλουμε μπορούμε να καβουρδίσουμε το σουσάμι πριν το τοποθετήσουμε στο πιάτο μας. 

Καλή μας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές ακολουθήστε το dish_makers στο Instagram!

Η Μαρία Γριζά, με σπουδές στο τμήμα ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας στην πανέμορφη Καστοριά, είναι από μικρή λάτρης του γέλιου και του καλού φαγητού. Είναι συνδημιουργός των dish_makers.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Noodles με λαχανικά έτοιμα μέσα σε μερικά λεπτά, για ένα γρήγορο αλλά φανταστικά νόστιμο γεύμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Noodles,