Netflix: “Κόβεται” από την πλατφόρμα η σειρά κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle – Tι συνέβη;

14:25 2/5/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix ακύρωσε την παραγωγή και την προβολή του «Pearl», μιας σειράς κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τη Meghan Markle, Δούκισσα του Σάσεξ. O λόγος που η συνεργασία δεν θα προχωρήσει για την συγκεκριμένη παραγωγή είναι κυρίως οικονομικός αφού η εταιρεία προσπαθεί να εξοικονομήσει με κάθε τρόπο χρήματα μετά την ανακοίνωση της για ένα απογοητευτικό πρώτο

τρίμηνο.

Χαμηλότερη συνδρομή και διαφημίσεις στο Netflix; Από πότε έρχονται οι αλλαγές;

Εκτός σχεδιασμού προγράμματος η σειρά κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle στο Netflix

Η ακύρωση αποτελεί μέρος στρατηγικών αποφάσεων που λαμβάνει το Netflix σχετικά με τις σειρές κινουμένων σχεδίων, δήλωσε η εταιρεία στο CNBC. Το “Pearl”, το οποίο ανακοινώθηκε πέρυσι, είναι ένα από τα πολλά έργα που πρόκειται να εγκαταλειφθούν.

Ο streamer είπε ότι θα συνεχίσει τη δουλειά του με την Archewell Productions του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex σε μια σειρά από έργα. Η εταιρεία παραγωγής υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Netflix το 2020 για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, ταινιών μεγάλου μήκους, εκπομπών σε σενάρια και παιδικών προγραμμάτων.

Το Netflix έχει αντιμετωπίσει πίεση καθώς περισσότεροι ανταγωνιστές μπαίνουν στο χώρο και διεκδικούν τον χρόνο των χρηστών. Γι’ αυτό, η εταιρεία έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια για το περιεχόμενό της.

Στο πιο πρόσφατο τρίμηνό της, η εταιρεία ανέφερε την πρώτη της μείωση στους πληρωμένους χρήστες σε περισσότερο από μια δεκαετία και προειδοποίησε για προβλήματα που έρχονται. Ο οικονομικός διευθυντής του Netflix Spencer Neumann είπε ότι η εταιρεία «αποσύρει» μέρος των δαπανών της σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για να βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων. Η ακύρωση του «Pearl» έρχεται αφότου το Netflix φέρεται να απέλυσε έναν άγνωστο αριθμό εργαζομένων στον ιστότοπο ψυχαγωγίας του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Netflix: “Κόβεται” από την πλατφόρμα η σειρά κινουμένων σχεδίων της Meghan Markle – Tι συνέβη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, “Κόβεται”, Meghan Markle – Tι,Netflix, “kovetai”, Meghan Markle – Ti