Meghan- Harry στα “μαχαίρια” με το BBC

19:24 9/6/2021 - Πηγή: iPop

Meghan- Harry ετοιμάζονται να στραφούν εναντίον του BBC λόγω ενός δημοσιεύματος του Μέσου σχετικά με το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στην κόρη τους.

Το δημοσίευμα του BBC υποστηρίζει ότι δεν είχαν ενημερώσαν την Βασίλισσα Ελισάβετ ότι θα ονόμαζαν την νεογέννητη κόρη τους Λίλιμπετ, δηλαδή το «χαιδευτικό» όνομά της βασίλισσας που το χρησιμοποιούσαν ο πατέρας της και ο Πρίγκιπας Φίλιππος. 

Για την «γιαγιά» Ελισάβετ το όνομα αυτό σημαίνει

πολλά αλλά, όπως ανέφερε πηγή του παλατιού στο BBC, το ζευγάρι δεν πήρε την άδειά της για να το χρησιμοποιήσει.

Παρόλα αυτά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υποστηρίζουν ότι είχαν ανακοινώσει ότι το πρώτο τηλεφώνημα που έκαναν μετά τη γέννηση της κόρης τους ήταν στη Βασίλισσα και ότι είχε δώσει την ευχή της να χρησιμοποιηθεί το υποκοριστικό που είχε όταν ήταν παιδί στη δισέγγονή της.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας της βιογραφίας του ζευγαριού, Ομίντ Σκόμπι σημειώνει ότι ο Πρίγκιπας Harry έστειλε ήδη επιστολή στο BBC με όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν το θέμα.

Στην επιστολή αναφέρει ότι η γιαγιά του ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για την γέννηση της κόρης τους και μάλιστα την είχε ενημερώσει για το όνομα της μικρής, αρκετό καιρό πριν την γέννησή της.

Η Meghan γέννησε και το Παλάτι ενθουσιάστηκε! Οι αναρτήσεις με τις γλυκές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τον ερχομό της Lilibet Diana

Ρεπορτάζ του Page Six αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι έδωσε οδηγίες στους δικηγόρους του να αναλάβουν δράση κατά των αναφορών του BBC.

Ο Δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν από την ανακοίνωση, στην πραγματικότητα η γιαγιά του ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που κάλεσε. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, μοιράστηκε την επιθυμία τους να ονομάσουν την κόρη τους Λίλιμπετ προς τιμήν της. Αν δεν ήταν θετική σ’ αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσαν το όνομα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Meghan- Harry στα “μαχαίρια” με το BBC εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα