MasterChef: Οι οντισιόν είναι πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζονται οι παίκτες (Video)

14:41 27/1/2021 - Πηγή: iPop

Οι οντισιόν του MasterChef 5 είναι πιο δύσκολες απ’ ό,τι περίμεναν οι περισσότεροι, αφού η διαδικασία φέτος είναι διαφορετική. Τα προηγούμενα χρόνια γινόταν προετοιμασία χωρίς να είναι μπροστά οι κριτές και οι υποψήφιοι απλά έκαναν τις τελευταίες τελειοποιήσεις των πιάτων τους μέσα στο στούντιο.

Στην τρίτη μέρα των οντισιόν, κάποιοι παίκτες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ο Στέφανος και η Χριστίνα πήραν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και θα τους δούμε στο σπίτι.

Το αποψινό επεισόδιο θα αποδείξει ότι οι οντισιόν είναι πιο δύσκολες απ’

ό,τι φαντάζονται οι υποψήφιοι και στην πράξη θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να συνεχίσουν. Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα κοπούν;

Οι οντισιόν του MasterChef 5 που είδαμε την Τρίτη:

Γιώργος:

Έφτιαξε χειροποίητα ζυμαρικά και πήγαν όλα στραβά, όμως, τελικά πήρε δυο «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη και ένα «όχι» από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ανούς:

Η Ανούς συγκίνησε τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της, αφού όπως είπε, έχασε τον πατέρα της στον πόλεμο όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Όσον αφορά τη μαγειρική, οι κριτές της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία και πέρασε στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Κώστας:

Ο Κώστας δεν έπεισε κανέναν απ’ τους τρεις κριτές με τον σολομό του, με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp.

Μαρία:

Η Μαρία προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τον αστακό στα κάρβουνα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να της επισημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνει τόση προσπάθεια να εντυπωσιάσει με το περιτύλιγμα, αλλά πρέπει να υπάρχει και ουσία. Παρόλα αυτά, της δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία και θα την δούμε στο bootcamp.

Νικολέτα:

Η Νικολέτα ξεχώρισε με την ευγενική φυσιογνωμία της, αλλά και με το πολύ γευστικό και καλά εκτελεσμένο πιάτο της. Θα την δούμε και στο bootcamp να διεκδικεί μια θέση μέσα στο σπίτι.

Στέφανος:

Ο Στέφανος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε πάρει νωρίτερα μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής επειδή δεν τον άφηνε η πρώην κοπέλα του, ενθουσίασε τους κριτές και πήρε 3 «ναι» και τη λευκή ποδιά.

Νικόλας:

Ο fashion icon του τρίτου επεισοδίου δεν έπεισε τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες, όμως, δεν απέκλεισε το να συμμετέχει και του χρόνου.

Χριστίνα:

Μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες παίκτριες του επεισοδίου, η Χριστίνα με τις γνώσεις της πάνω στα βότανα έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, κάνοντας ντεκόρ γύρω απ’ το πιάτο, με τους κριτές να φοβούνται ότι είναι μόνο λόγια. Μάλιστα, όταν είπε ότι λείπουν 3 στοιχεία απ’ το πιάτο της, πιστέψαμε ότι δεν θα περνούσε, όμως, το φαγητό της ήταν τόσο νόστιμο -ακόμα και με τις ελλείψεις του- που της χάρισε μια θέση στο σπίτι του MasterChef!

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Οι οντισιόν είναι πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζονται οι παίκτες (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα