Έξυπνα hacks που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

16:45 26/2/2021 - Πηγή: iPop

Σου έχει τύχει να συνειδητοποιείς ότι απλά καθημερινά πράγματα τα κάνεις τελείως διαφορετικά με τους φίλους σου και να καταλαβαίνεις ότι τελικά ο δικός τους τρόπος είναι πιο αποτελεσματικός και λιγότερο χρονοβόρος απ’ τον δικό σου; Αν η απάντηση είναι ναι, χρειάζεσαι κι εσύ αυτά τα καθημερινά hacks στη ζωή σου!

Οι συμβουλές που θα δεις παρακάτω προέρχονται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, κι όχι από experts σε κάποιον τομέα, και γι’ αυτό είναι και 100% αληθινές και χρήσιμες, επειδή τις έχουν μοιραστεί άνθρωποι απ’ την εμπειρία

τους!

Κράτα όσες σε εξυπηρετούν και φυσικά μοιράσου και τις δικές σου συμβουλές για την καθημερινότητα μαζί μας!

Καθημερινά hacks που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Αποθήκευε το φυστικοβούτυρο ανάποδα

Με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητα να ξεχωρίσει το έλαιο απ’ την πάστα και να χρειάζεται ανακάτεμα κάθε φορά πριν πάρεις μια κουταλιά!

Σούρωσε τα μακαρόνια… αλλιώς!

Οι περισσότεροι από εμάς, ρίχνουμε τα ζυμαρικά που έχουν βράσει στο σουρωτήρι. Όμως, το TikTok μας έδειξε έναν πιο βολικό τρόπο να τα σουρώνουμε: Βάλε το σουρωτή μέσα στην κατσαρόλα, και σούρωσέ τα! Έτσι, θα αποφύγεις το να χρειαστεί να επιστρέψεις τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, άσε που το σουρωτήρι θα λερώσει λιγότερο!

Όταν θες να θυμάσαι κάτι, πες το δυνατά!

Για παράδειγμα, “έβαλα το κινητό μου στην τσάντα μου”. Όταν το λες δυνατά, ενεργοποιούνται περισσότερες περιοχές στον εγκέφαλο και μειώνονται οι πιθανότητες να το ξεχάσεις!

Πώς να βλέπεις τις πιο αξιόπιστες κριτικές

Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς διαβάζουμε τις πιο καλές και πιο κακές κριτικές, είτε όσον αφορά μια αγορά είτε για ένα ξενοδοχείο ή εστιατόριο. Όμως, συνήθως οι πιο ακριβείς και αξιόπιστες είναι οι μέτριες (3-4 αστέρια), καθώς είναι πιο πιθανό να αποτυπώνουν την αλήθεια. Επίσης, άλλη συμβουλή είναι να διαβάζεις τις πιο πρόσφατες κι όχι τις πιο δημοφιλείς!

Αν δεν μπορείς να ανοίξεις ένα δοχείο…

Απλά βάλτο για 30 δευτερόλεπτα κάτω από ζεστό νερό! Δουλεύει πάντα 100%!

Το σκόρδο και το κρεμμύδι

Εάν πρέπει να σοτάρεις κρεμμύδι και σκόρδο, βάλε πρώτα το κρεμμύδι στο τηγάνι και πρόσθεσε το σκόρδο όταν το κρεμμύδι θα έχει γίνει ημιδιαφανές. Έτσι, θα αποφύγεις το να καεί το σκόρδο, που ψήνεται πιο γρήγορα!

5 λεπτά άσκησης την ημέρα είναι καλύτερα απ’ το τίποτα

Αν σκέφτεσαι ότι τα 5-10 δεν θα σου προσφέρουν κάτι, κάνεις λάθος!

Μην ξεκινάς να απολογείσαι για κάτι λέγοντας “συγγνώμη αν…”

Είναι μια υποθετική συγγνώμη. Δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη συγγνώμη αλλά μια εικασία. Επίσης, μην ξεκινάς με “συγγνώμη που”. Σε αυτήν την περίπτωση ο άνθρωπος που ζητά συγγνώμη, ρίχνει την ευθύνη στον άλλον. Δεν είναι απολογία αλλά ρίχνει το βάρος σε σένα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έξυπνα hacks που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα