Love Island: Τι είδαμε στην πρεμιέρα του reality του ΣΚΑΪ και τα νούμερα τηλεθέασης

13:18 30/9/2022 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το νέο reality γνωριμιών του ΣΚΑΪ, Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και υποδέχθηκε τους διαγωνιζόμενους στην βίλα στην Τενερίφη.

Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα!

Τα ζευγάρια

Το παιχνίδι άρχισε με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου να υποδέχεται αρχικά τις κοπέλες που έκαναν την εμφάνισή τους μια μια, με την παρουσιάστρια να τους κάνει ερωτήσεις για τις προτιμήσεις

τους ως προς το ερωτικό κομμάτι. Αφού μπήκαν και τα 5 κορίτσια στο παιχνίδι, σειρά πήραν τα αγόρια που επίσης εμφανίστηκαν με την σειρά μιλώντας για τους εαυτούς τους καθώς και για τον τύπο συντρόφου που ψάχνουν στο παιχνίδι.

Τα πρώτα ζευγάρια δημιουργήθηκαν με τον εξής τρόπο. Τα 5 κορίτσια είχαν την επιλογή να δείχνουν την προτίμηση τους όταν έμπαινε ένα αγόρι, κάνοντας ένα βήμα μπροστά. Έπειτα, το αγόρι είχε την επιλογή να επιλέξει ένα από τα 5 κορίτσια για να δημιουργηθεί ζευγάρι.

Το πάρτι και η πρώτη μεγάλη έκπληξη

Ενώ τα πρώτα ζευγάρια του Love Island δημιουργήθηκαν και οι παίχτες είχαν αρχίσει να γνωρίζονται μεταξύ τους, έφτασε η ώρα του βραδινού πάρτι γνωριμίας. Αφού τα πρώτα ζευγάρια όσο περνούσε η ώρα έρχονταν πιο κοντά, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι θα μπει ένα 6ο αγόρι και πρόκειται να διεκδικήσει ένα από τα κορίτσια.

Ο νέος παίχτης εντυπωσίασε με την παρουσία του τα 5 κορίτσια και έδειξε από την αρχή έτοιμος να χωρίσει ένα από τα ζευγάρια. Επίσης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ξαφνιάστηκε από την άφιξη του νέου παίχτη αφού έτυχε να τον γνωρίζει προσωπικά μιας και είχαν δουλέψει για πολλά χρόνια μαζί στον χώρο του modeling. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νέος παίχτης έχει περιθώριο 24 ωρών για να διαλέξει ταίρι και να χωρίσει ένα από τα ζευγάρια που είχαν σχηματιστεί.

Τα νούμερα τηλεθέασης και οι αντιδράσεις στο Twitter

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Love Island σημείωσε τηλεθέαση 15,7% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό. Το reality του ΣΚΑΪ έφτασε σε τέταρτο έως το 23,1%. Το κοινό έδειξε να προτιμάει το νέο παιχνίδι γνωριμιών και μένει να φανεί πώς θα κυλήσει τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, πέραν από το κομμάτι της τηλεθέασης, το reality κατάφερε να γίνει trend και στο twitter, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν την πρεμιέρα του παιχνιδιού.

Έτοιμη η κοινότητα το τουίτερ να παρακολουθήσει το κοινωνικό πείραμα
#LoveIslandGR pic.twitter.com/jNyXDwFAxy

— Εξαδέλφη Λι (@_plystra) September 29, 2022

Mood #loveislandgr pic.twitter.com/0O1WdqZ3I6

— κοτοπουλήθρα (@kotopoulithra) September 29, 2022

Μοοd #loveislandgr pic.twitter.com/lxvpYss7Tb

— V. Fr Vulkn (@tim_inferno) September 29, 2022

Οι πρώην βλέποντας τα κελεπούρια τους στο #loveislandgr pic.twitter.com/dbN7CMaieC

— Sure Jan (@suuuureJann) September 29, 2022

Back or Front.#LoveIslandGR pic.twitter.com/NgWYvuhMdY

— Άγνωστο ατόμου. (@Randompersons28) September 29, 2022

Ο γιος του Μάριου του ανωμαλια #LoveIslandGR pic.twitter.com/BKcIXcXBtO

— Όλγα Μαρκάτου (@OlgaMarkatou3) September 29, 2022

Μόλις μπει ο νέος παίκτης #LoveIslandGR pic.twitter.com/bVA2VfLMUR

— Nyx (@Nyx72945884) September 29, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Love Island: Τι είδαμε στην πρεμιέρα του reality του ΣΚΑΪ και τα νούμερα τηλεθέασης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Love Island, ΣΚΑΪ,Love Island, skai