Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με νέα ταινία! Και φυσικά στο πλευρό του είναι η μούσα του

12:19 30/9/2022 - Πηγή: iPop

Είναι επίσημο! Ο Γιώργος Λάνθιμος βρήκε την μούσα του και, φυσικά, δεν είναι άλλη από την Emma Stone! Το αγαπημένο μας καλλιτεχνικό δίδυμο ανακοίνωσε την νέα του ταινία με τίτλο «AND» και εδώ μπορείς να βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος πρόκειται να συνεργαστούν για τέταρτη φορά σε μια νέα ταινία

με τίτλο «AND», αλλά οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν κρατηθεί κρυφές.

Μετά την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το «The Favourite», η Emma Stone υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο γυναικείο δράμα του Λάνθιμου, «Poor Things», το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο post-production. Η Stone πρωταγωνίστησε, επίσης, στην μικρού μήκους ταινία του, «Βληχή».

Η Emma Stone μεταμορφώνεται σε Κρουέλα ντε Βιλ και το αποτέλεσμα είναι ΕΠΙΚΟ! Δες το πρώτο trailer

Γιώργος Λάνθιμος – Emma Stone: Το δίδυμο που όλοι αγαπήσαμε!

Οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Poor Things», Willem Dafoe και Margaret Qualley, πρόκειται να την συνοδεύσουν και στο «AND» μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Jesse Plemons.

Το «AND» είναι η τελευταία συνεργασία μεταξύ του Λάνθιμου και της Searchlight Pictures, σε σενάριο που αναπτύχθηκε από την Element Pictures και την Film4 και έγραψαν οι Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Ed Guiney και Andrew Lowe των Element, μαζί με την Kasia Malipan και τον συγγραφέα-σκηνοθέτη Λάνθιμο. Οι Ollie Madden και Daniel Battsek είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για το Film4, το οποίο συγχρηματοδότησε το έργο.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight, David Greenbaum και Matthew Greenfield.

«Το να συνεργαστούμε ξανά με την Emma, τον Willem, τον Jesse και τη Margaret, καθώς και με την Element και την Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα». 

Οι Ed Guiney και Andrew Lowe της Element, οι οποίοι θα είναι παραγωγοί της ταινίας, μαζί με την Kasia Malipan και τον Γιώργο Λάνθιμο, επεσήμαναν: «Αυτή είναι η πέμπτη μας ταινία με τον Γιώργο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξανασυνδεθούμε για άλλη μια φορά με τη Searchlight και την Film4 σε αυτό το εξαιρετικό σενάριο του Γιώργου και του Ευθύμη. Ο Γιώργος έχει επιστρατεύσει ένα απίστευτο καστ και συνεργείο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε». 

Τα γυρίσματα για την νέα ταινία πρόκειται να ξεκινήσουν στην Νέα Ορλεάνη και δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω απ’ το ότι είναι μια κωμωδία. Πάντως, ήδη ανυπομονούμε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει με νέα ταινία! Και φυσικά στο πλευρό του είναι η μούσα του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λάνθιμος,giorgos lanthimos