La Casa de Papel 5: Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο «δυνατή» σεζόν της σειράς ξεκίνησε – Η επιστροφή της Tokyo είναι γεγονός!

20:21 18/11/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου της σειράς να μη μας άφησε με την πιο ευχάριστη γεύση, αφού είδαμε την αγαπημένη μας Tokyo να θυσιάζεται για χάρη της ομάδας, όμως ο Álex Pina δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι. Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται να είναι συναρπαστικός, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν.

Η 3η Δεκεμβρίου πλησιάζει και η αγαπημένη μας σειρά σύντομα θα τελειώσει. Το πρώτο, όμως, μέρος της τελευταίας σεζόν μας έχει αφήσει με μια πικρή γεύση. Η Tokyo

πέθανε και ο «Καθηγητής» βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση με τα νερά της Σιέρα να σπάνε, να την ξεγεννά και να πρέπει να συντονίσει όλη την ομάδα, η οποία βρίσκεται υπό κατάρρευση, ειδικά μετά τον θάνατο της Tokyo. Η αδρεναλίνη στα ύψη, η δράση συνεχίζεται, ο πόλεμος δεν σταματά και η πιο δύσκολη στιγμή έφτασε. Τι θα δούμε στο La Casa de Papel 5; Για πόσο ακόμη θα συνεχιστούν οι ανατροπές; Ο Professor και η ομάδα του θα τα καταφέρουν;

La Casa de Papel 5: Όσα δεν περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

4 χρόνια, 5 μέρη και 3 σεζόν ώσπου η μεγαλύτερη ληστεία του κόσμου να φτάσει στο τέλος της. Σε αυτό το νέο και τελευταίο μέρος της σειράς, ο ηθοποιός που πρόκειται να κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση και να λύσει πολλές απορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στο La Casa de Papel δεν είναι άλλος από τον Patrick Criado, ο οποίος υποδύεται τον Rafael, τον γιο του Berlin. Να θυμίσουμε πως ο Rafael εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος του La Casa de Papel 5 μέσα από flashback, βοηθώντας τον πατέρα του σε μια ληστεία του παρελθόντος. Και μεταξύ των αναδρομών που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και στο τελευταίο μέρος δε θα μπορούσε να λείπει η Tokyo, η οποία επιστρέφει έτσι ακριβώς όπως θέλει να τη θυμόμαστε.

Στο τελευταίο μέχρι στιγμής teaser που έχει δημοσιευτεί, βλέπουμε το making off του δεύτερου part, με το οποίο και θα τελειώσει η ληστεία. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε μέσα από φωτιές, όπλα και πολλές αλήθειες των ηθοποιών, τις πιο πολυαναμενόμενες σκηνές από το τέλος της ομάδας με τις κόκκινες φόρμες και τη μάσκα του Νταλί που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα εδώ και μερικά χρόνια. Ένα βίντεο με εικόνες που δίνουν τροφή στη φαντασία μας και με αρκετές δηλώσεις των χαρακτήρων που ξέρουν ήδη το τέλος της σειράς.

«Αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή», ομολογεί ο Darko Perić, που υποδύεται τον Helsinki. Πρόκειται για ένα τέλος που η Itziar Ituño ή αλλιώς η Λισαβόνα χαρακτηρίζει «πολύ δυνατό!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Αυτό που έρχεται είναι πολύ δυνατό

Σαν να ήταν μια κινηματογραφική πρεμιέρα, γεμάτη απότομους ήχους που σε κάνουν να παρακολουθείς την οθόνη, ο Rodrigo de la Serna – γνωστός και ως Palermo – διαβεβαιώνει ότι «ξέρουμε ότι δεν θα απογοητεύσει τους θαυμαστές της σειράς. Αυτό που έρχεται είναι πολύ δυνατό». Με μια τελευταία έκπληξη, η Úrsula Corberó πρωταγωνιστεί στην πιο λαμπερή στιγμή του βίντεο, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή επιστροφή της Tokyo και τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει με πολύ χορό και γιορτή.

whaaaaaat is happening?!?! pic.twitter.com/oeBGFZm9ar

Netflix (@netflix) November 17, 2021

Και μην ξεχνάς και το πιο σημαντικό! Στο τελευταίο μέρος περιμένουμε να δούμε και την είσοδο του «Καθηγητή» στην Τράπεζα, παίρνοντας τον έλεγχο των πραγμάτων, όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί.

Δες όλο το backstage:

Είναι όντως αυτός ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel;

Δυστυχώς, ο Álex Pina, δημιουργός της σειράς που προβάλλεται στο Netflix, έχει επιβεβαιώσει ότι η σειρά κλείνει εδώ και ότι δεν θέλει να επιμηκύνει τη σειρά περισσότερο από όσο χρειάζεται. Ωστόσο, σε μια συνέντευξη για την Oprah Daily, ο σκηνοθέτης έδωσε ελπίδα σε ένα πιθανό spin off καθενός από τους χαρακτήρες και παραδέχεται ότι θα ήταν κάτι που θα του άρεσε. “Έχουμε πολλές δυνατότητες για μερικά spin off, ναι, και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στις ισχυρές ταυτότητες των χαρακτήρων”, οπότε υπάρχει πιθανότητα οι πιο διάσημοι ληστές στον κόσμο να εμφανιστούν ξανά στις οθόνες μας.

Μήπως δεν έφτασε το τέλος; Ο μοντέρ του La Casa de Papel αποκαλύπτει ότι μπορεί να υπάρξει και άλλος κύκλος

Θυμήσου και τα υπόλοιπα trailers του τελευταίου μέρους του La Casa de Papel 5:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο La Casa de Papel 5: Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο «δυνατή» σεζόν της σειράς ξεκίνησε – Η επιστροφή της Tokyo είναι γεγονός! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
La Casa, Papel 5,Tokyo