Konnie & Tasos “σπάνε” τον πάγο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο iPop.gr!

17:01 17/7/2020 - Πηγή: iPop

Οι συστάσεις είναι περιττές. Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στη σκηνή ταίριαξαν για τα καλά. Αυθόρμητοι, ευγενικοί, με χιούμορ και πολύ πάθος και θέληση. Konnie Metaxa και Tasos Xiarcho σε μια απολαυστική συνέντευξη στο iPop.gr. 

Πολλοί τους γνώρισαν μέσα απ’ το Just The 2 Of Us, άλλοι χαρακτηρίζουν τον Taso ως χορευτή- χορογράφο και την Konnie ως τραγουδίστρια- ηθοποιό. Εμείς θα χαρακτηρίζαμε και τους δύο ως καλλιτέχνες με όλη την έννοια της λέξης αυτής. Τα νέα αυτά παιδιά τα κάνουν όλα και δεν είναι απλά ένας χορευτής και μια τραγουδίστρια, είναι πολλά περισσότερα και μας έχουν αποδείξει ότι η θέληση, η προσπάθεια και η δημιουργικότητα μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά έναν καλλιτέχνη. Για την ακρίβεια δύο στην περίπτωση αυτή.

Konnie Metaxa και Tasos Xiarcho έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, εντυπωσιάζοντάς μας με τις ικανότητές τους και την αγάπη τους για δουλειά και δημιουργία. Παράλληλα με την επιτυχία του τραγουδιού τους «Μόνο Πάγο», που κυκλοφορεί από την Panik Records, και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λίγες μέρες, οι δύο αυτοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες κατάφεραν να βγουν νικητές απ’ το J2US. Και τώρα όλοι ανυπομονούμε να τους δούμε στις επόμενες δημιουργίες τους!

Konnie Metaxa και Tasos Xiarcho μίλησαν στο iPop.gr σε μια συνέντευξη που θες κι εσύ να διαβάσεις! 

Τι γεύση σας άφησε το J2US; Tasos: Κάθε φορά κάναμε τόσα πολλά concepts, τόσα διαφορετικά πράγματα, αλλάζαμε τόσες κουλτούρες ανά εβδομάδα, που νομίζω ότι έχουμε κάνει τον γύρο της Γης με το J2US.
Konnie: Το J2US ήταν κάτι σαν προφιτερόλ, δεν μπορείς ποτέ να σταματήσεις να τρως, το τρως πάντα όλο και μετά πονάει η κοιλιά σου. Εμείς αποφασίζαμε κάθε φορά να κάνουμε πράγματα που ήταν πολύ δύσκολα και κυριολεκτικά δεν γινόντουσαν. Όλοι μας έλεγαν ότι καθετί που κάνουμε δεν γίνεται κι εμείς λέγαμε κάθε φορά θα το κάνουμε και το κάναμε.
Ποια εμφάνιση απ’ όλες σας έμεινε; Konnie & Tasos: Blue Jeans!
Konnie: Νομίζω από άποψη εντυπωσιακού εγώ συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το Alejandro. Το Blue Jeans ήταν αυτό που μας στιγμάτισε πιο πολύ απ’ όλα, γιατί νομίζω ήταν το μόνο που δεν είχε κάτι που μας φόβιζε, αισθανόμασταν πολύ άνετα να το κάνουμε.“Δεθήκατε” πολύ γρήγορα, δεν υπήρξαν στιγμές που μαλώνατε;Konnie: Δεν μαλώναμε ποτέ για το concept, ούτε για τα ρούχα, ούτε για χορογραφίες, ούτε για το ποιος θα τραγουδήσει τι. Μαλώναμε μόνο για το ποιο τραγούδι θα πούμε, αλλά μόλις το βρίσκαμε λέγαμε “αυτό είναι”.
Tasos: Γι’ αυτό, όμως, πετυχαίναμε ό,τι κάναμε, γιατί ψάχναμε τόσο πολύ, που λέγαμε ότι έχουμε ακούσει σχεδόν όλη τη δισκογραφία της Γης. Οπότε τσακωνόμασταν μόνο μέχρι να βρούμε το τραγούδι.
Και το “δέσιμο” πώς προέκυψε; Tasos: Γνωριζόμαστε χρόνια λόγω δουλειάς κι απλά έτυχε η δουλειά να γίνει ζωή.
Konnie: Πάντα είχαμε μια παράξενη επικοινωνία, από τα Mad VMA πέρυσι που του είπα να έρθει να χορέψει μαζί μου κι ήρθε και φορούσαμε τα ίδια ρούχα χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί. Από εκεί νομίζω ξεκίνησε αυτή η παράξενη σύνδεση.Το γεγονός ότι ο ένας ασχολείται με το χορό κι ο άλλος με το τραγούδι θεωρείτε πως σας έδωσε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους; Konnie: Σίγουρα, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ο Tasos είναι χορογράφος, αλλά και με το ότι έχουμε και οι δύο το ίδιο όραμα, δηλαδή όταν ακούμε ένα τραγούδι, φτιάχνουμε μια ταινία στο μυαλό μας. Η Άρτεμις με τον Ορφέα θα μπορούσαν για παράδειγμα να είχαν κάνει πιο θεατρικά πράγματα και ο Ορφέας να την είχε σκηνοθετήσει. Απλά εμείς παθιαζόμασταν με το project τόσο πολύ και οι δύο που ασχολούμασταν όλη την εβδομάδα, κάθε μέρα με αυτό, δηλαδή κάναμε και πρόβες πέρα από τις πρόβες που μας είχαν βάλει.
Tasos: Έχουμε τα απωθημένα μας εγώ κι η Konnie. Η Konnie έχει σπουδάσει στην Αμερική, έχει μια διαφορετική εικόνα στο μυαλό της για την τέχνη. Εγώ αναγκάζομαι και χορεύω λαϊκά τραγούδια τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ δεν είναι αυτά που ακούω. Οπότε ξαφνικά μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που ονειρευόμασταν όταν ξαπλώναμε στα κρεβάτια μας. Μπορεί η Konnie να τραγούδαγε στα μπουζούκια και να ήθελε να κάνει θεατρικά πράγματα, οπότε υποσυνείδητα ο εγκέφαλός μας μάς έδωσε το μήνυμα. Είδαμε τη σκηνή και είπαμε αυτή η σκηνή είναι σαν τη Eurovision, κάθε εβδομάδα.
Konnie: Επίσης, πιστεύω ότι το γεγονός πως ήμασταν outsiders μας πείσμωσε πιο πολύ.
Tasos: Την πρώτη μέρα που είχαμε πάει να κάνουμε τη φωτογράφιση για το J2US, πήγαμε μαζί κι ήρθε μια δημοσιογράφος και ρώτησε την Konnie με ποιον θα είναι κι εγώ ήμουν δίπλα της κι έλεγε η Konnie “δεν μπορώ να σας πω” και μόλις κλείνουν οι κάμερες λέω εγώ “εγώ θα είμαι” και λέει η δημοσιογράφος “ποιος είσαι εσύ;”, ήταν πολύ αστείο.
Konnie: Πολλοί, μάλιστα, έλεγαν ότι “η Konnie θα κάνει την coach ενώ δεν ξέρει να τραγουδάει” κι εγώ μπορεί να έχω κάνει περισσότερα μαθήματα από άλλους τραγουδιστές. Απλά έτσι όπως είναι ο χώρος μας δεν είχαμε την ευκαιρία και οι δύο να δείξουμε τα πραγματικά μας ταλέντα, γιατί η σκηνή στην Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένη.
Tasos: Όταν δίδασκα χορογραφίες ποτέ δεν δίδασκα την Konnie ξεχωριστά, μάθαινε μαζί με τους χορευτές. Κι αυτό δεν συμβαίνει με όλους τους άλλους Έλληνες καλλιτέχνες που έχω χορογραφήσει.
Πριν ξεκινήσει το J2US, όταν μάθατε και τα υπόλοιπα ζευγάρια, σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως να φτάσετε προς το τέλος, αν όχι και στον τελικό; Konnie: Από την αρχή ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι πάμε για να κερδίσουμε. Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην κάθε εβδομάδα ξεχωριστά, δεν μας ένοιαζε να μάθουμε αν ο άλλος κάνει κάτι καλύτερο, τι τραγουδάνε τα άλλα ζευγάρια, δεν ρωτούσαμε ποτέ.
Tasos: Κι εγώ ποτέ δεν σκεφτόμουν τι κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε. Πραγματικά “βγάζαμε το κεφάλι μας” όταν ερχόταν η ώρα να βγούμε στη σκηνή.Ούτε όταν πήρατε το πρώτο σας 10άρι κι αρχίσατε να έχετε 40άρια ενώ άλλα ζευγάρια ήταν πολύ πιο πίσω βαθμολογικά; Tasos: Είχε και μια φυσική ροή, δηλαδή ξέραμε ότι μετά το 4ο live θα αρχίσουν να βάζουν 10άρια. Οπότε μέσα σ’ ένα πλάνο στο μυαλό μου ήξερα πως θα γίνει κάπως έτσι, είναι φυσιολογικό να συμβεί κάπως έτσι. Όταν ξέρεις και την ελληνική τηλεόραση, καταλαβαίνεις περίπου τι θα συμβεί.
Konnie: Όταν αρχίσαμε να παίρνουμε 10άρια, όλο έγινε πιο δύσκολο, γιατί είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη για τον εαυτό μας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, να μην είμαστε χειρότεροι από την προηγούμενη φορά. Κάθε φορά που παίρναμε καλή βαθμολογία λέγαμε τι θα κάνουμε τώρα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο κι όχι τι θα κάνουμε να είναι καλύτερο από τους άλλους.
Του χρόνου θα σας ξαναδούμε στο J2US και τους δύο ή τον Taso μόνο; Tasos: Εγώ θα αναλάβω το art direction, γενικά τις χορογραφίες, δεν ξέρω ακριβώς πώς θα γίνει, αλλά πρέπει να γίνει σωστά. Αυτό που λέω τόσα χρόνια είναι ότι δεν παίρνεις έναν χορογράφο και του λες χορογράφησε, πρέπει να υπάρχει μια ολοκληρωμένη ιδέα, όπως ένα project που πρέπει να είναι συγκεκριμένο, να έχει μέσα συγκεκριμένα ρούχα, γραφικά, άτομα, οπότε αν δεν βολέψει δε θα το κάνω γιατί θα ακυρώσω τη δουλειά μου φέτος. Τώρα αν βάλουν την Konnie να κάνει παρουσίαση, να κουβαλάει τα μπουκαλάκια με νερό, να κάνει τον φωτιστή, τον ηχολήπτη… Τα έχουμε κάνει όλα σ’ αυτό το show (γέλια).
Konnie: Και νομίζω μετά απ’ αυτό το show έχω την ανάγκη να μάθω πράγματα, όπως τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι ηχολήπτες για να ξέρω να συνεννοηθώ, νότες για να λέω στο μπουζούκι να παίζει εκεί, τις ορολογίες γενικά.Τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος, σας έχει μείνει περισσότερο ότι ήταν πιο δύσκολο για εσένα Taso το να τραγουδήσεις ή για εσένα Konnie το να χορέψεις; Konnie: Για ‘μένα το να χορέψω καθόλου, για τον Taso το να τραγουδήσει μόνο στο μυαλό του. Ο Tasos έχει πολύ μεγάλο range, δηλαδή τραγουδάει από πολύ χαμηλά έως πολύ ψηλά, απλά του λείπει η εμπειρία. Μπορούσε να κάνει το καθετί, απλά στην αρχή φοβόταν επειδή δεν το είχε ξανακάνει. Έχει πάρα πολλές φωνητικές ικανότητες και δεν το περίμενε κανένας, βασικά εγώ το περίμενα. Ήμουν η μόνη που όταν είπε ότι θέλει να τραγουδήσει σ’ ένα μαγαζί του είπα κατευθείαν να πάει. Ήμουν σίγουρη από την αρχή πως και να μην είναι 100% σωστός φωνητικά, θα το υποστηρίξει με άλλους τρόπους και μετά μέσα από το J2US ανακάλυψα ότι και χάρη στις φωνητικές του ικανότητες -αν δεν φοβάται- μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.
Tasos: Νομίζω και τα λάθη καλύπτονται, επειδή έχουμε πολύ δυνατή σκηνική παρουσία. Και οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες κι έξω από την Ελλάδα, οι πιο πετυχημένοι και στο κομμάτι του show δεν έχουν και την πιο καλή φωνή. Η Madonna, για παράδειγμα, είναι τρομερή σ’ αυτό που κάνει, είναι το vibe κι η ενέργεια.Η Βίκυ Σταυροπούλου σας είπε στον τελικό ότι θα της άρεσε πολύ να σας δει στη Eurovision. Konnie & Tasos: Κι εμάς θα μας άρεσε πολύ.
Tasos: Σε περίπτωση που πάμε ποτέ Eurovision δε θα αφήσω κανέναν χορογράφο, κανέναν στιλίστα, κανέναν μακιγιέρ, θα τα κάνουμε όλα εμείς. Θα δούμε, δεν ξέρουμε, γιατί έχουν πει ότι θα είναι και του χρόνου η Stefania με την Ελλάδα.
Konnie: Θέλουμε πάρα πολύ και θέλουμε μαζί, δεν πάμε ξεχωριστά και γενικά έχουμε δηλώσει ότι θα κάνουμε και οι δύο ξεχωριστή μουσική πορεία, αλλά θα έχουμε και την μπάντα μας ας πούμε. Και αν δουλεύουμε σε νυχτερινό μαγαζί ή σε live να δουλεύουμε μαζί, ένα πρόγραμμα που θα είναι και τραγούδια μαζί και ξεχωριστά, με όλους τους χορευτές μας και θα είναι ένα ολοκληρωμένο show.Taso, στο GNTM θα σε ξαναδούμε του χρόνου; Η αλήθεια είναι πως ξέρω ότι έχουν προσεγγίσει και μια άλλη χορογράφο για να κάνει το trailer, αλλά επειδή ήμουν σε άλλο κανάλι και μπορεί να συνεχίσω εκεί με συνεργασία, νομίζω δεν μου γίνεται πρόταση γι’ αυτόν τον λόγο. Αν με προσεγγίσουν να πάω ξανά για να κάνω κάτι ίδιο, ίσως πάω, επειδή με βοήθησε όλο αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα, απλά έτυχε να δείτε αυτό μ’ εμένα.
Για καριέρα στο εξωτερικό το έχετε σκεφτεί; Tasos: Και ποιος δεν θα το ήθελε;!
Konnie: Εννοείται! Έχω προσπαθήσει 4 φορές να φύγω κι έχω γυρίσει ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους κι επειδή δεν μπορούσα να βγάλω τη visa. Τώρα που κάνουμε μαζί πράγματα με τον Taso, μου φαίνεται πιο εύκολο από την άποψη ότι έχουμε τώρα και το βιογραφικό. Δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, αλλά τώρα, όπως έχει γίνει ο κόσμος, θα μπορούσε να γίνει ένα πιο international project.Τώρα με το J2US, νιώσατε και οι δύο ότι ο κόσμος σας μαθαίνει καλύτερα κι αντιλαμβάνεται την αξία σας; Konnie: Ναι! Τώρα στο Youtube έχουμε 14 βίντεο που μπορούμε να δείξουμε τη δουλειά μας.
Tasos: Τώρα πια έχουμε την απόδειξη. Πάντα η εικόνα είναι πιο δυνατή από τα λόγια. Μέχρι και γιαγιάδες έρχονται και μας μιλάνε στο δρόμο.
Konnie: Και η τηλεόραση ανοίγει άλλους ορίζοντες, μας αναγνωρίζει και ο κόσμος. Πριν είχαμε ένα πιο νεανικό κοινό και τώρα είναι πολύ συγκινητικό που μέσα από την τηλεόραση μας μάθανε άλλες ηλικίες.Τι θα συμβουλεύατε έναν νέο που θέλει να ασχοληθεί με το χορό, το τραγούδι ή και τα δύο;Konnie: Εγώ το μόνο που θα δώσω σαν συμβουλή είναι αν θες να ασχοληθείς, κάτσε και σκέψου γιατί θες να ασχοληθείς. Θες να ασχοληθείς επειδή θες να γίνεις διάσημος ή θες να ασχοληθείς επειδή το βράδυ πριν κοιμηθείς αν δεν έχεις κάνει κάτι καλλιτεχνικό μπορεί να σπάσει η καρδιά σου; Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν έχεις ένα ρεπό και σ’ αυτό το ένα ρεπό αντί να χαλαρώνεις σε πιάνει κατάθλιψη επειδή δεν έχεις δουλέψει σήμερα.
Tasos: Δηλαδή πας στο GNTM για να γίνεις μοντέλο ή για να αποκτήσεις followers;
Konnie: Επίσης, αν αποφασίσεις να το κάνεις επειδή η τέχνη είναι μέσα σου και πρέπει να βγει έξω, να βρεις την ταυτότητά σου. Για παράδειγμα, όλοι αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε στα μπουζούκια κάποια στιγμή, βρες τον τρόπο να το κάνεις δικό σου, τον τρόπο να ξεχωρίζεις, βρες ποιος είσαι εσύ.
Tasos: Επειδή έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα επειδή τους χορογραφώ, το ερώτημά μου είναι θες να κάνουμε κάτι χαμηλού επιπέδου και κάτι εύκολο που αναπαράγεται και εικονικά και τραγουδιστικά ή θες να κάνεις κάτι που θα σε θυμούνται μετά από 10, 15, 20 χρόνια; Και η απάντησή μου σ’ όλο αυτό είναι ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο καθένας κι αν μπορείς να το κάνεις θα το καταλάβεις μέσα σου. Επίσης, δεν μ’ αρέσει η μάζα, μην πεις θα κάνω αυτό που κάνει εκείνος, καλύτερα να μην το κάνεις ποτέ.
Konnie: Και φυσικά να σέβεσαι πάντα τους συνεργάτες σου. Πέρα απ’ το ταλέντο και την πολύ σκληρή δουλειά, πάντα να σέβεσαι τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και πάντα να εκτιμάς την ομάδα σου και τη δουλειά όλων.
Αγαπημένο σας επαγγελματικό project;Konnie: Πέρα από το J2US που δεν θεωρείται επαγγελματικό, εμένα μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα στο εξωτερικό κι έπαιζα σε θέατρο και μιούζικαλ. Γιατί δεν ήξερε κανένας ποια είμαι, όλους τους ρόλους που έπαιρνα τους έπαιρνα με το ταλέντο μου, δεν τους ένοιαζε ότι είμαι η κόρη του Πανταζή ή δεν με βοηθούσε κάποια εταιρεία, όπως με βοηθάει πάρα πολύ τώρα η Panik Records. Γιατί εκεί αν δεν έχεις ταλέντο, δεν σε παίρνουν απλά.
Tasos: Εγώ έχω κάνει πάρα πολλά video clips, γύρω στα 90 πλέον. Ίσως η πιο πετυχημένη είναι η «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι, επειδή ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβε ο κόσμος στην Ελλάδα τι θα πει viral κι από εκεί και πέρα όλοι ζήταγαν να κάνουν κάτι viral. Και μετά από αυτό ήρθαν πολλές ακόμα επιτυχίες.Μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο; Konnie: Θα πω δύο πράγματα: Να παίξω στο Netflix σε μία κωμωδία και να κάνουμε κάτι μεγάλο με τον Taso. Για παράδειγμα, να πάμε στη Eurovision να κερδίσουμε και μετά να μας δει κάποιος απ’ την Αμερική και να πηγαίνουμε και να σκηνοθετούμε Broadway, ταινίες και να παίζουμε κι εμείς.
Tasos: Εγώ παλαιότερα ήθελα να χορέψω με ξένες τραγουδίστριες, όμως έχω ξεπεράσει το να χορεύω για καλλιτέχνες τόσο πολύ, οπότε θα μου άρεσε κάτι που θα κάνουμε και θα μας πει ο κόσμος τι ωραίο συναίσθημα που μας δώσατε, αλλά να είναι πολύ περισσότερος κόσμος απ’ ό,τι στο J2US.Το κομμάτι σας “Μόνο Πάγο” έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία… Konnie: Να πούμε ότι την ημέρα του τελικού φτάσαμε το 1 εκατομμύριο, οπότε ήταν διπλή νίκη και για εμάς και για την Panik Records. Ο Tasos έχει γράψει μελωδία και στίχους και παραγωγή έχει κάνει ο Βασίλης Κουμεντάκος, σκηνοθεσία έχουμε κάνει πάλι εμείς με τη βοήθεια του Λευτέρη Ραμπαζή.
Tasos: Στην καραντίνα το έγραψα και σκεφτόμουν τα ποτά που δεν πίνω. Ελπίζουμε το επόμενο τραγούδι μας να πάει ακόμα καλύτερα!Θα δούμε σύντομα κάποια ακόμα συνεργασία σας πέρα από το τραγούδι που βγάλατε τώρα, το «Μόνο Πάγο»; Konnie: Τώρα θα βγάλουμε ξεχωριστά, ο καθένας το δικό του και μετά μαζί.
Tasos: Νομίζω από Σεπτέμβρη θα βγει δεύτερο project.
Ποιοι άνθρωποι σας απωθούν περισσότερο; Tasos: Εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους πριν καν χρειαστεί.
Konnie: Συμφωνώ, καθώς και όταν κάνουν κάτι πολύ έξω απ’ τα νερά τους για να κάνουν επιτυχία.
Tasos: Ακριβώς, και το ότι αλλάζουν ταυτότητα από τη μια μέρα στην άλλη. Επίσης, με απωθούν οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι με τα χρήματα ή τα κονέ μπορούν να κάνουν επιτυχία.Από τη σημερινή κοινωνία τι σας εκνευρίζει; Tasos: Ότι όλα τα παιδιά έχουν αποχαυνωθεί με τα κινητά και πιστεύουν πως ό,τι βλέπουν ισχύει και δεν έχουν προσωπική αντίληψη στα πράγματα, δηλαδή αν τους πω ότι κάτι είναι πολύ ωραίο θα συμφωνήσουν, ακόμα κι αν αυτό είναι απαίσιο.
Konnie: Εμένα με εκνευρίζει όταν κάποιος είναι τεμπέλης και τα θέλει όλα έτοιμα, χρήματα, σεξ, δουλειά, επιτυχία, δεν υπάρχει υπομονή και όρεξη για δουλειά.Πιστεύετε πως η κοινωνία μας μπορεί να αποδεχθεί το διαφορετικό; Tasos: Εμένα με εκνευρίζει το να ακούω τις λέξεις bullying και διαφορετικό. Πάντα υπήρχε bullying, πάντα υπήρχε διαφορετικό, το ότι θέλουμε ξαφνικά να θεωρήσουμε το gay ή τα μπλε μαλλιά διαφορετικό δεν είναι αλήθεια. Είμαστε στην πιο απλή περίοδο ενδυματολογικά ή εμφανισιακά της ανθρωπότητας και δεν μπορώ να δεχτώ πως κάτι που είναι διαφορετικό από τη μάζα είναι διαφορετικό. Όχι, οι υπόλοιποι είναι ίδιοι και δεν θέλω να υποστηρίζω το διαφορετικό, γιατί δεν χρειάζεται να υποστηρίζεις κάτι που πάντα υπήρχε, υποστηρίζεται από μόνο του.
Konnie: Όλοι είναι πολύ ευαίσθητοι και χρησιμοποιούν τα social μηνύματα για να φανούν.
Ο πιο δύσκολος αγώνας που έχετε δώσει στη ζωή σας; Konnie: Νομίζω το πιο δύσκολο που μια ζωή προσπαθούσα να καταπολεμήσω είναι η κόρη του Πανταζή. Είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ πιο πολύ απ’ όλους τους υπόλοιπους πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν είμαι εδώ με κονέ κι είναι αστείο που δεν είμαι καν με κονέ.
Tasos: Εγώ είχα πριν δύο χρόνια μια τεράστια μόλυνση στο κάτω μου χείλος, είχα χάσει εντελώς το χείλος μου και σκεφτόμουν πώς θα λειτουργώ σ’ ένα κόσμο με οθόνες, social media χωρίς χείλος κι έπειτα ξαναέκλεισε κι απλά πλέον δεν το νιώθω κι έχω μια ουλή.

Ευχαριστούμε πολύ το Athens paintball village, που μας φιλοξένησε για τις ανάγκες της φωτογράφισης! Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο του paintball στο Κορωπί, γεμάτο χρώμα, “κρυφές” γωνιές και θετική ενέργεια!

Όλες οι φωτογραφίες της Konnie και του Tasou τραβήχτηκαν απ’ την φωτογράφο του iPop.gr, Κωνσταντίνα Μητατάκη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Άκου το τραγούδι του εκρηκτικού ντουέτου:

Τάσος & Κόνυ: Το εκρηκτικό ντουέτο βάζει «Μόνο Πάγο» και στέλνει καλοκαιρινά vibes! (Video)

Photos: Κωνσταντίνα Μητατάκη

Το άρθρο Konnie & Tasos “σπάνε” τον πάγο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο iPop.gr! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ipop, ipop, νέα, youtube, views, j2us, θες, εμφάνιση, blue, alejandro, jeans, mad, vma, θεατρο, project, eurovision, coach, ελλαδα, live, πήχη, art, συγκεκριμένο, madonna, vibe, visa, βρες, εταιρεία, video, netflix, μπλε, media, athens, village, google, vibes, βιογραφικο, eurovision 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.google.gr, www.youtube.com, αξια, Καλή Χρονιά, madwalk, η ημέρα της γης, βικυ σταματη, τελος του κοσμου, λευτερης πανταζης, eurovision 2013, ξανα, κοινωνια, βιντεο, γωνιες, δουλεια, καριερα, καταθλιψη, κινητα, μουσικη, οθονες, οριζοντες, προγραμμα, ρουχα, ρωτησε, σημερινη, τα νεα, ταινιες, τηλεοραση, τραγουδια, φυσικη, φωτογραφιες, ωρα, mad, village, vma, youtube, αγαπη, αρθρο, αμερικη, απλα, απωθημενα, αρτεμις, βαθμολογια, βικυ, βοηθεια, βραδυ, βρες, βικυ σταυροπουλου, γεγονος, γευση, γινει, γινεται, δευτερο, διαστημα, δειτε, δωσει, δοθηκε, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ειπε, υπαρχει, εκρηκτικο, εβδομαδα, ενεργεια, εννοια, εμφάνιση, επικοινωνια, επιτυχια, ερχονται, εταιρεία, τεχνη, ζευγαρια, ζωη, ιδεα, ιδια, ιδιο, υπομονη, ισχυει, θες, εικονα, καμερες, κυκλος, κορωπι, κρεβατια, κωμωδια, λαθη, λειπει, λογια, λογο, μαζα, μαλλια, μελωδια, μηνυματα, μιουζικαλ, μπλε, μπουζουκι, μπορεις, μυαλο, νερο, νικη, νοτες, ομαδα, παντα, κοιλια, οραμα, ορφεας, παιδια, παθος, παμε, παρουσιαση, πιο πολυ, ροη, ποτα, ποναει, ρεπο, σιγουρα, σιγουρη, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συντομα, σκηνοθεσια, ταυτοτητα, τραγουδιστρια, φυσικα, φωνη, φορα, χιουμορ, χρωμα, athens, alejandro, αγωνας, art, blue, coach, εγκεφαλος, ειπαμε, project, jeans, κομματι, κονε, καρδια, κωνσταντινα, λεξεις, madonna, media, μεινει, μπουζουκια, netflix, πήχη, σκηνη, σωστος, τεμπελης, θελω να, θεματα, θεσεις, υπεροχο, vibe, views, ωραιο, ξεκινησε, χορογραφιες
Τυχαία Θέματα