Τα λάθη που κάνεις στο ταξίδι με τον σύντροφό σου και το καταστρέφουν

15:46 17/7/2020 - Πηγή: iPop

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι με τον σύντροφό σου, αλλά φοβάσαι μήπως κάτι πάει στραβά; Αν αποφύγεις αυτά τα λάθη, τότε όλα θα πάνε καλά και θα περάσετε υπέροχα και οι δύο. 

Έχουμε ξαναπεί εδώ στο iPop.gr ότι δεν είναι εύκολο να οργανώσεις και να περάσεις υπέροχα στις διακοπές ή στο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Και όχι δεν φταίει η γκρίνια σου ούτε η αδιαφορία του. Φταίει το γεγονός ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα απ’ την αρχή και κάνετε και οι δύο κάποια σοβαρά λάθη, με αποτέλεσμα να μην περνάτε καλά.

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι

σας, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και οι δύο κάποια πράγματα, ώστε όχι μόνο να μην τσακωθείτε, αλλά να περάσετε το πιο ωραίο σας ταξίδι.

Κράτα σημειώσεις, λοιπόν, και πρόσεξε πολύ για να μην την πατήσεις κι εσύ!

Ποια τα λάθη που κάνεις στο ταξίδι με τον σύντροφό σου;

Έχετε άλλους στόχους για το ταξίδι

Ξεκινάτε να πάτε διακοπές ή ένα ταξίδι και δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πολύ βασικά ζητήματα. Πάτε με σκοπό να ανακαλύψετε το μέρος, να ξεκουραστείτε ή να γίνετε party animals; Οι απόψεις σας πρέπει να συμπίπτουν, αν θέλετε να περάσετε καλά. Γιατί στο τέλος προφανώς και θα τσακωθείτε.

Δεν διαλέγετε μαζί προορισμό 

Φυσικά και θα πρέπει να συμφωνείτε και οι δύο στο πού θα πάτε, είναι κοινές σας διακοπές και δεν θα πάρει μόνο ο ένας την απόφαση. Αν δεν αποφασίσετε μαζί, το πιο πιθανό είναι ο ένας από τους δύο να είναι απογοητευμένος και να μην περάσετε καλά.

Photo: Unsplash/ Roberto Nickson

Πώς να αποφύγεις τον τσακωμό όταν επιλέγεις προορισμό για διακοπές;

Κάνει μόνο ο ένας δουλειές 

Αν πηγαίνεις διακοπές με την οπτική ότι κάθε μέρα θα συμμαζεύεις και θα μαγειρεύεις, λάθος! Αν κάνεις τα ίδια με πριν, τότε αυτό δεν είναι διακοπές ούτε ξεκούραση. Αν υπάρχουν, όμως, δουλειές που πρέπει να γίνουν, τουλάχιστον μοιραστείτε τες.

Δεν αφήνετε το κινητό απ’ το χέρι 

Έχουμε πει ότι τα social media πρέπει να μένουν στην άκρη, όταν είστε μαζί. Το κινητό μπορεί να “σκοτώσει” τη σχέση σας.

Δεν έχετε χρόνο ο ένας για τον άλλο 

Ωραίες οι δραστηριότητες κι οι εκδρομές, αλλά πρέπει να βρίσκεστε και λίγο μαζί. Πηγαίνετε για ένα καφέ, μια βόλτα, μείνετε ακόμα και μες το δωμάτιο και μιλήστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Διακοπές με τον σύντροφό σου; Όσα πρέπει να θυμάσαι!

Photo: Freepik

Το άρθρο Τα λάθη που κάνεις στο ταξίδι με τον σύντροφό σου και το καταστρέφουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα