Just The 2 of Us: Τα δάκρυα της Super Kiki και του Γιώργου Βελισσάρη, ο εκνευρισμός του Σταμάτη Φασουλή και η μεγάλη ανατροπή στο τέλος της βραδιάς

10:54 21/11/2021 - Πηγή: iPop

Άλλο ένα ανατρεπτικό show με συγκινήσεις, εκνευρισμούς και πολλές εκπλήξεις απολαύσαμε χθες μέσα από την συχνότητα του. Το Just The 2 of Us του Σαββάτου χάρισε στους τηλεθεατές μια ακόμη φαντασμαγορική βραδιά η οποία τα είχε όλα.

Just The 2 of Us: Η οικειοθελής αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη, το τραγούδι που αφιέρωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην Δέσποινα Βανδή και οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Τα δάκρυα της Super Kiki και του Γιώργου Βελισσάρη

Το ζευγάρι που είχε αποχωρήσει στο προηγούμενο live επέστρεψε

μετά την ψηφοφορία του κοινού και τους απολαύσαμε σε ένα τραγούδι του Βασίλη Τερλέγκα που τους ταίριαζε πολύ. Τα καλά λόγια των κριτών για την Super Kiki σχετικά με τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της βγαίνοντας νικήτρια και κερδίζοντας τον σεβασμό όλων, έκαναν την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς και τον παρτενέρ της να συγκινηθεί πολύ.

Η Super Kiki μιλά για τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη και την φυλακή και γίνεται το ζωντανό παράδειγμα της ανθρώπινης δύναμης

Ο εκνευρισμός του Σταμάτη Φασουλή με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα ζευγάρι που κέντρισε επίσης την προσοχή ήταν αυτό του Χάρη Βαρθακούρη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη. Το ζευγάρι ανέβηκε επί σκηνής και ερμήνευσε ένα τραγούδι του Γιάννη Πάριου λαμβάνοντας ανάμεικτες κριτικές. Στην διάρκεια της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο καθώς φαίνεται πώς υπήρχε ένας εκνευρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Η τεταμένη ατμόσφαιρα και η στάση της Άννας Μαρίας εκνεύρισαν εμφανώς τον Σταμάτη Φασουλή:

“Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου”, είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη Μαρία Μπακοδήμου μετά τα σχόλια που της έκανε.

“Πες μας και που θα εστιάσουμε! Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα”, είπε τότε εξοργισμένος ο Σταμάτης Φασουλής και συνέχισε: “Μην απαντάς, παιδί μου! Δεν μιλάνε σε σένα! Δεν μιλάνε σε σένα πρώτα πρώτα! Μην απαντάς, δεν μιλάνε σε σένα! Δεν μιλάνε σε σένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο πληγωμένη πάνω στη σκηνή. Ήσουν μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα μούτρα, δεν το καταλαβαίνω… Φαίνεται ότι έχεις μούτρα, τώρα ψέματα σου λέω; Το είδαμε όλοι”. Ωστόσο, στο τέλος, τα πνεύματα φαίνεται να ηρέμησαν και η βαθμολογία του ζευγαριού ήταν αρκετά καλή.

Η αποχώρηση και η ανατροπή

Μια νέα έκπληξη περίμενε τηλεθεατές και διαγωνιζόμενους στο τέλος της βραδιάς. Στο επόμενο live δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση ενώ από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε να αλλάξουν ταίρια για το επόμενο show! Μετά από τυχαία κλήρωση τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν είναι τα εξής:

Νίκος Μπάρκουλης – ΝικηφόροςΑλεξάνδρα Παναγιώταρου – Χάρης ΒαρθακούρηςΜαρίνος Κόνσολος – StanΠηγή Δεβετζή – Ελένη ΔήμουΛάουρα Νάργες – Κατερίνα ΛιόλιουΜαρίνα Πατούλη – Θάνος ΠετρέληςΤζέιμς Καφετζής – Στέλιος ΔιονυσίουΆννα-Μαρία Ψυχαράκη – Γιώργος ΒελισσάρηςΜάρα Μεϊμαρίδη – Ειρήνη ΠαπαδοπούλουSuper Kikή – Εβελίνα Νικόλιζα

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Θάνος Πετρέλης και η Πηγή Δεβετζή. Ωστ΄σοο, το ζευγάρι θα εμφανιστεί και στο επόμενο live με τους νέους τους παρτενέρ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Just The 2 of Us: Τα δάκρυα της Super Kiki και του Γιώργου Βελισσάρη, ο εκνευρισμός του Σταμάτη Φασουλή και η μεγάλη ανατροπή στο τέλος της βραδιάς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα