Ivan Vasiliev: Έρχεται στo Μέγαρο Μουσικής να μας συναρπάσει

10:41 27/4/2017 - Πηγή: iPop

Ένας συναρπαστικός χορευτής τον οποίο κοινό και κριτικοί συγκρίνουν με τον Nureyev και τον Baryshnikov, o Ivan Vasiliev, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής για μια διπλή εμφάνιση που θα αφήσει ιστορία.

Με τους Mikhail Lobukhin, Ruslan Skvortsov, Kristina Kretova και Nina Kaptsova από το μοσχοβίτικο συγκρότημα και τους Oksana Skorik, Elena Yevseyeva,

Ekaterina Osmolkina, Yevgeniy Ivanchenko και Leonid Sarafanov από το φημισμένο θέατρο της Αγίας Πετρούπολης στο πλευρό του ,ο Ivan, θα παρουσιάσει ένα χορευτικό πανόραμα με αποσπάσματα από τη «Λίμνη των Κύκνων», την «Ζιζέλ», τον «Κουρσάρο», τον «Σπάρτακο», την «Ωραία Κοιμωμένη» και το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

«Ιβάν ο Υπέροχος», «Το αγόρι που μπορεί να πετάξει», «Ρωσικός Πύραυλος», «Διάδοχος του Νουρέγιεφ», «Διάδοχος του Μπαρίσνικοφ» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χάρισαν στον νεαρό χορευτή η διεθνής κριτική και το παγκόσμιο χορευτικό κοινό, καθώς και οι ομότεχνοι του.

Τον τοποθετούν μόνο του στην κορυφή της ερμηνευτικής πυραμίδας του κλασικού μπαλέτου και τον αποδέχονται ως τον μεγαλύτερο χορευτή της γενιάς του.

Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Ivan Vasiliev γεννήθηκε το 1989 στο Βλαδιβοστόκ και μόλις 17 ετών το 2006, αποφοιτώντας από την ακαδημία χορού του Μινσκ, εντάσσεται αμέσως στα Μπολσόι σαν σολίστας!

Μέχρι το 2010 έχει χορέψει στο ιστορικό αυτό Μπαλέτο της Ρωσίας, ως πρώτος χορευτής, όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου: Κουρσάρος, Σπάρτακος, Δον Κιχώτης, Ζιζέλ, Καρυοθραύστης, Εσμεράλντα, Λίμνη των Κύκνων, Μπαγιαντέρα κ.τ.λ. Το 2011 μαζί με την τότε σύντροφό του, την επίσης μεγάλη μπαλαρίνα Ναταλία Οσίποβα, αποκτούν την απόλυτη ελευθερία να συνεργάζονται ως special guest stars με οποιοδήποτε μπαλέτο της επιλογής τους στον κόσμο.

Info!

Ivan Vasiliev & Stars of the Russian Ballet

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητές, μαθητές και άνεργοι € 32 (στην Γ’ Ζώνη), Ζώνη Γ’ € 40, Ζώνη Β’ € 60, Ζώνη Α’ € 80, Διακεκριμένη Ζώνη’ € 100.

Δείτε το video

The post Ivan Vasiliev: Έρχεται στo Μέγαρο Μουσικής να μας συναρπάσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα