Instagram: Νέα ενημερωμένη έκδοση σου επιτρέπει να σερφάρεις εκτός σύνδεσης

12:44 21/4/2017 - Πηγή: iPop

Το να μην έχεις σήμα ή MB στο κινητό σου αυτές τις μέρες είναι σαν να έχεις ξεμείνει από τρόφιμα και νερό. Είναι απαραίτητα για την «επιβίωση» σου, ειδικά όταν ό,τι κάνεις το κάνεις διαδικτυακά μέσω δημοσιεύσεων στο Instagram. Αυτό, όμως, αλλάζει καθώς το Ιnstagram έρχεται με εκπληκτικά νέα.

Δυστυχώς, είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την στιγμή που βρισκόμαστε αντιμέτωπη με την φράση πάνω δεξιά στο κινητά μας: «Χωρίς δίκτυο».

Ευτυχώς, η νέα
ενημέρωση του Instagram θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή ακόμη και όταν είμαστε κολλημένοι σ’ ένα σημείο χωρίς σήμα ή έχουμε ξεμείνει από δεδομένα!

Είναι αλήθεια, σύντομα, θα μπορούμε να περιηγηθούμε στα feeds του Instagram, όπως εικόνες, να ακολουθήσουμε φίλους και να αφήσουμε σχόλια όταν τα τηλέφωνά μας θα είναι εκτός σύνδεσης.

Με άλλα λόγια, θα έχουμε πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στις ζωές των followers μας.

Το Instagram προανήγγειλε τις ένδοξες ειδήσεις στις 19 Απριλίου στο F8, υποστηρίζοντας ότι έχει δημιουργήσει υποστήριξη για την εφαρμογή που επιτρέπει στα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της να τρέχουν χωρίς υπηρεσία Διαδικτύου.

Εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν όσα έχουν ψάξει στο παρελθόν στην καρτέλα «Εξερεύνηση», όπως και τα παλιά προφίλ και το περιεχόμενο που είχαν φορτώσει πριν.

Μόλις κάποιος χρήστης πατήσει like, σχολιάσει, ακολουθήσει ή μπλοκάρει κάποιον άλλο, οι ενέργειές του θα διεκπεραιωθούν μόλις ξανασυνδεθεί στο Διαδίκτυο.

Προφανώς, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για τα Androids – οπότε αν είσαι υπερήφανος χρήστης Android, τώρα είναι η στιγμή σου καθώς η ενημέρωση της εφαρμογής είναι προς το παρόν διαθέσιμη για εσένα.

Ωστόσο, το Instagram δήλωσε στο TechCrunch ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε μια ενημερωμένη έκδοση για το iOS, ώστε οι χρήστες iPhone να μπορούν να πλοηγηθούν και χωρίς Διαδίκτυο.

The post Instagram: Νέα ενημερωμένη έκδοση σου επιτρέπει να σερφάρεις εκτός σύνδεσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα