Harry και Meghan στο πρώτο τους podcast – Η εμφάνιση του Archie που “έκλεψε” την παράσταση!

11:49 30/12/2020 - Πηγή: iPop

Το πρώτο podcast της Meghan και του Harry είναι γεγονός! Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι του σε αυτό, αφού ο γιος τους είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων και ακολούθησε μια ακόμη πολυετή συμφωνία για την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για το Spotify. Το περιμέναμε

καιρό και έγιναν πραγματικότητα λίγο πριν τελειώσει το 2020.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle έκαναν την Τρίτη το πρώτο τους podcast διάρκειας 33 λεπτών, που κυκλοφόρησε στην υπηρεσία streaming του Spotify. Το θέμα δεν ήταν άλλο από την πανδημία με το ζευγάρι να ευχαριστεί τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής, σε κρίσιμους τομείς και να εμψυχώνει ανθρώπους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά που όμως τα κατάφεραν.

Στο πρώτο podcast της Meghan και του Harry φιλοξενήθηκαν 13 καλεσμένοι τους οποίους έχουν ξεχωρίσει ως “τους ανθρώπους εκείνους που μας εμπνέουν και θαυμάζουμε”. Μεταξύ αυτών ήταν οι Elton John, Deepak Chopra, Naomi Osaka, José Andrés, Tyler Perry, Brené Brown, Stacey Abrams.

Harry και Meghan περνούν τις πρώτες τους γιορτές μακριά απ’ το Παλάτι κι αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Όμως, ποιος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση;

Κλείνοντας αυτό το πρώτο podcast, η Meghan είπε «Από εμάς, θα πω ό,τι και αν σας φέρνει η ζωή, εμπιστευτείτε μας όταν λέμε, η αγάπη κερδίζει». «Η αγάπη κερδίζει πάντα» πρόσθεσε ο Harry.

Το podcast τελείωσε με μια εμφάνιση – έκπληξη που δεν περιμέναμε από τον ενάμιση έτους γιο του ζευγαριού, τον μικρό Archie. Με την καθοδήγηση των γονιών του ο Archie είπε «Ευτυχισμένη… η Νέα … Χρονιά!», με αμερικάνικη προφορά.

Άκου τον Archie να εύχεται καλή χρονιά! Ο μικρός έγινε πολύ γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

pic.twitter.com/QmjSSyREJp

— sussexrachel (@sussexrachel) December 29, 2020

Harry and Meghan's podcast was just awesome. It was so heartwarming to hear people's stories and to learn about their perception of current situation. But I won't lie Archie stole the whole show I love this little angel so much#Archewell #Archewellaudio #harryandmeghan pic.twitter.com/UwmMvkGdGe

Katrina (@Katrina3945) December 30, 2020

Prince Harry and Duchess Meghan have released their first podcast episode on Spotify!

The 2020 Archewell Audio Holiday Special features interviews with, among others, Stacey Abrams, José Andrés, Tyler Perry, James Corden, Naomi Osaka, and Sir Elton John: https://t.co/rorkyOwTod

— Ellie Hall (@ellievhall) December 29, 2020

Me listening to Archie say “Happy Nëyeŵ year” on Harry and Meghan’s podcast for the 100th time #ArchewellAudio pic.twitter.com/2uyZ2SRhgV

— Myra (@SussexPrincess) December 30, 2020

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Harry και Meghan στο πρώτο τους podcast – Η εμφάνιση του Archie που “έκλεψε” την παράσταση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα