Ο Kanye West δεν είναι δισεκατομμυριούχος πια – Το συμβόλαιο εκατομμυρίων με την Adidas που «πλήρωσε» ακριβά

12:01 26/10/2022 - Πηγή: iPop

Σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, ο Kanye West έχασε μεγάλα συμβόλαια, τις συνδέσεις με μεγάλους οίκους μόδας και άλλες προσοδοφόρες σχέσεις λόγω των πρόσφατων ρατσιστικών και αντισημιτικών σχολίων. Μετά από τόσα χτυπήματα, τώρα δέχτηκε κι άλλο ένα…Δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος!

Καθώς το αθλητικό brand Adidas τερμάτισε συμφωνία εκτιμώμενου ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Kanye West,

ο Αμερικανός ράπερ δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και πολλοί αναρωτιούνται εάν οι ενέργειές του ήταν εκείνες που οδήγησαν στο τέλος της δεκαετίες τους.

Ο Kanye West είναι γνωστό πως προκαλεί την τύχη του, αυτή, όμως, την εξέλιξη είμαστε σίγουροι ότι δεν την περίμενε. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ράπερ δεν εμφανίζεται πλέον στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Δε θα το πιστέψεις! Τα social media επιβάλλουν ξανά περιορισμούς στον Kanye West και ο ράπερ στρέφεται κατά του Zuckerberg

Πόσα λεφτά έχει ο Kanye West; Τι έγινε και δεν είναι δισεκατομμυριούχος;

Από την τελευταία καταιγίδα που ξέσπασε και μετά, οι ενέργειες και τα σχόλια του Kanye West αντιμετωπίζονται συνεχώς με οργή, με πολλούς να κατηγορούν τους συνεργάτες του στη μόδα και τη μουσική για προσβλητική συμπεριφορά.

Από το 2016, ο Kanye West έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από καταγγελίες. Νωρίτερα εκείνο το έτος, επικρίθηκε για την υποστήριξη της δεξιάς πολιτικής και της δημόσιας υποστήριξης του πρώην προέδρου Donald Trump.

Κατά τη διάρκεια εκείνου του έτους, ο γνωστός ράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα ψυχιατρικό επείγον περιστατικό. Συγκεκριμένα, είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, ωστόσο, οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο φανατισμός και οι αγώνες ψυχικής υγείας του είναι ξεχωριστά προβλήματα.

Από τότε, ο Kanye West έχει κάνει μια σειρά από σχόλια κατά των μαύρων. Πιο πρόσφατα, η οικογένεια του George Floyd ανακοίνωσε πως θα μηνύσει τον ράπερ για τα σχόλια που έκανε ότι ο Floyd πέθανε από χρήση φαιντανύλης κι όχι ότι δολοφονήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο Kanye West θα ονομάζεται πλέον Ye – Η δικαστική αίτηση και η σημασία πίσω από το νέο του όνομα

Αρκετοί έχουν επίσης κατηγορήσει τον Kanye West για την παρενόχληση της πρώην συζύγου του, Kim Kardashian, καθώς και του πρώην φίλου της, κωμικού Pete Davidson. Ειδικότερα, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης στο Instagram του και έκανε απειλές κατά του Davidson.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, όμως, που κατηγορήθηκε για εκφοβισμό πρώην συντρόφων. Η πρώην κοπέλα του Amber Rose αποκάλυψε ότι ο Kanye West την εκφόβιζε για 10 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της διετούς σχέσης τους το 2010.

Αυτόν τον μήνα, δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την μπλούζα την οποία φόρεσε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού η οποίο έγραφε «White Lives Matter», ενώ αργότερα χάρισε τα συγκεκριμένα μπλουζάκια σε άστεγους που ζούσαν στο Λος Άντζελες.

Το πρακτορείο ταλέντων CAA διέκοψε τη Δευτέρα 24/10, τη συνεργασία του με τον Kanye εξαιτίας των σχολίων του. Δεν έχει πλέον συμβόλαιο με την Def Jam, την εταιρεία παραγωγής με την οποία συνδέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού το συμβόλαιό του έληξε το 2021. Υπηρεσίες streaming όπως το Spotify και η Apple Music δέχονται πιέσεις να σταματήσουν να παίζουν τη μουσική του Kanye West, ανέφεραν οι New York Times.

Εβδομάδες αφότου περπάτησε στην επίδειξη της Balenciaga στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, ο οίκος ανακοίνωσε ότι διέκοψε κάθε δεσμό μαζί του.

«Ο Balenciaga δεν έχει πλέον καμία σχέση ούτε σχέδια για μελλοντικά έργα που σχετίζονται με αυτόν τον καλλιτέχνη», ανακοίνωσε η Kering, η μητρική εταιρεία της Balenciaga, στο Women’s Wear Daily. Η μάρκα αφαίρεσε επίσης τους συνδέσμους με τον Kanye από την ιστοσελίδα της, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεργασίας μεταξύ του Yeezy Gap και του brand, όπως ανέφερε το Insider.

Επιπλέον, ο ράπερ μοιράστηκε δημοσίως τη δυσαρέσκειά του με τη μάρκα Gap, ανακοινώνοντας τον Σεπτέμβριο ότι τερμάτισε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία. Η Gap αντέτεινε ότι εκείνη είχε λάβει μέτρα για να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Kanye, ανακοινώνοντας την Τρίτη πως η εταιρεία «λαμβάνει άμεσα μέτρα για να αφαιρέσει τα προϊόντα Yeezy Gap από τα καταστήματά» και να κλείσει την ιστοσελίδα Yeezy Gap.

Δύο αθλητές που εκπροσωπούνται από τον Kanye διέκοψαν επίσης τις σχέσεις μαζί του την Τρίτη 25/10: Ο επιθετικός των Boston Celtics Jaylen Brown και ο σούπερ σταρ του NFL Aaron Donald. Και οι δύο είχαν εκπροσωπηθεί από το πρακτορείο Donda Sports του Kanye.

Τα σχόλια και οι ενέργειες του Kanye West δεν επηρέασαν μόνο την κοινωνική θέση του καλλιτέχνη, έχουν επίσης βλάψει την οικονομική του κατάσταση φανερά, καθώς δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Αλλά τι να κάνεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Kanye West δεν είναι δισεκατομμυριούχος πια – Το συμβόλαιο εκατομμυρίων με την Adidas που «πλήρωσε» ακριβά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα