H πανδημία της πορνογραφίας

20:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop

Δεν θεωρούμε ότι είμαστε άξιοι να κρίνουμε και προς Θεού δεν έχουμε διάθεση να κακοχαρακτηρίσουμε κανέναν. Αλλά οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το φαινόμενο της πορνογραφίας έχει πάρει απειλητικές διαστάσεις και εξελίσσεται, όπως μια ασθένεια. Το παρομοιάζουν με το κάπνισμα στους εφήβους ή το να οδηγάει κάποιος μεθυσμένος. Γι” αυτό, άλλωστε, υπάρχουν κλινικές αποτοξίνωσης από το σεξ, αλλά και η χρήση πορνογραφικού υλικού ομοιάζει με τον εθισμό από τα ναρκωτικά. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι συρρικνώνει τον εγκέφαλο, σύμφωνα με έρευνες.

Αξίζει να συγκρατήσεις αυτά τα στατιστικά: τα sites με πορνογραφικό υλικό δέχονται περισσότερους επισκέπτες από το Netflix, το Amazon και το Twitter μαζί, το ένα τρίτο των downloads περιέχει πορνογραφία και το Ίντερνετ έχει συνολικά 4,2 εκατομμύρια σελίδες πορνό.

Αναλυτές αναφέρουν ότι «το πορνό είναι χωρίς αμφιβολίες η πιο ισχυρή μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σήμερα, με τις έρευνες να δείχνουν ότι η μέση ηλικία που ένα παιδί βλέπει ταινία ακατάλληλου περιεχομένου είναι από τα 11 έως τα 14 έτη. Και δεν μιλάμε απαραίτητα για το αθώο Playboy του μπαμπά».

Το φαινόμενο είναι τόσο μαζικό που μπορεί εύκολα κάποιος να εξάγει συμπεράσματα για τη συμπεριφορά και τις συνήθειες (ερωτικές και όχι μόνο) των κατοίκων 8 χωρών.

The post H πανδημία της πορνογραφίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα