H homemade θεραπεία για να μακρύνουν γρηγορότερα τα νύχια σου

12:51 13/4/2020 - Πηγή: iPop

Προσπαθείς εδώ και καιρό να αφήσεις τα νύχια σου να μακρύνουν λίγο παραπάνω αλλά δεν τα έχεις καταφέρει. Είτε σου σπάνε είτε απλά δεν μακραίνουν με τον ρυθμό που θα ήθελες. Σου έχουμε, όμως, καλά νέα. Πιθανότατα έχεις ήδη στο σπίτι σου το θαυματουργό υλικό που χρειάζονται τα νύχια σου για να μακρύνουν γρηγορότερα. Ποια είναι η homemade θεραπεία για τα νύχια σου που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα;

Εύθραυστα νύχια

Ειδικά τον Χειμώνα, τα νύχια μας γίνονται πιο αδύναμα. Αυτό σημαίνει

ότι γίνονται και πιο εύθραυστα με αποτέλεσμα να σπάνε πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως. Αν τα νύχια σου σπάνε ή λυγίζουν εύκολα, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι είναι πολύ ξηρά.

Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, τα χέρια μας εκτίθενται σε κρύο και ξηρό αέρα. Για να αποφύγεις τα νύχια και τα χέρια σου γενικά να γίνουν ξηρά  θα πρέπει να φοράς μια καλή κρέμα χεριών και γάντια όταν βγαίνεις έξω.

Αλλά τι μπορείς να κάνεις εάν τα νύχια σου έχουν γίνει εύθραυστα όλο τον χρόνο;

Pixabay

Έτσι θα επιλέξεις το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σου

H homemade θεραπεία για τα νύχια σου

Για να κάνεις τα νύχια σου να μεγαλώνουν γρηγορότερα και να είναι πιο δυνατά, δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα. Το θαυματουργό μείγμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από λεμόνι και ελαιόλαδο!

Τα λεμόνια περιέχουν πολλή βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των νυχιών. Τα λεμόνια βοηθούν επίσης το να λάμπουν τα νύχια σου.

Πώς θα κάνεις τη θεραπεία;Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναμείξεις μια κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού με τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.Βάλε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για να το ζεστάνεις λίγο.Βγάλε το μείγμα απ’ το φουρνάκι και βάλε μέσα τα νύχια σου.Άφησέ τα μέσα για δέκα λεπτά και μετά στέγνωσέ τα με μια καθαρή πετσέτα.Επανάλαβε τη θεραπεία κάθε μέρα και θα παρατηρήσεις ότι τα νύχια σου θα γίνονται πιο δυνατά όσο περνάει ο καιρός.

Καλή τύχη!

Διάβασε μερικά ακόμα tips για τα νύχια σου:

Πώς να βάψεις τα νύχια σου σαν επαγγελματίας;

Photo: Pexels

Το άρθρο H homemade θεραπεία για να μακρύνουν γρηγορότερα τα νύχια σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα