H δωροσακούλα των Oscars θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα

15:55 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Όταν ήσουν μικρό παιδί πήγαινες στο περίπτερο και ζητούσες να σου αγοράσουν μία δωροσακούλα. Δεν το έπαιζες έξυπνα όμως και δεν ζητούσες την δωροσακούλα των Oscars, η οποία θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα μόλις μάθεις τι έχει μέσα και πόσο αξίζει!

Έλα μεταξύ μας, όλοι στεναχωριόμαστε λίγο για τον Leonardo DiCaprio ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα αγαλματάκι σπίτι του και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρει φέτος. Αν δεν το πάρει ούτε φέτος νομίζω πως όλοι θα νιώσουμε λίγη ενόχληση. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σου πούμε το λόγο για τον οποίο δεν χρειάζεται να συννεφιάσεις… το τυπάκι

θα πάει σπίτι του με την δωροσακούλα των Oscars η οποία αξίζει πολλά.

Όχι, μιλάμε κυριολεκτικά, αξίζει ΠΟΛΛΑ.

Οι υποψήφιοι για Oscar –ηθοποιοί και σκηνοθέτες- ναι τα τυπάκια που βγάζουν ένα σκασμό λεφτά τον χρόνο, θα πάρουν φεύγοντας την δωροσακούλα των Oscars η οποία θα περιλαμβάνει για τον καθένα δώρα που η αξία τους ξεπερνάει τις $190,000.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Metro, οι φετινοί υποψήφιοι θα πάρουν μία σακούλα από την εταιρεία Distinctive Assets η οποία θα περιέχει από ταξίδια πρώτης τάξεως ανά τον κόσμο μέχρι προϊόντα καλλωπισμού για μία ολόκληρη ζωή. Μέσα στην σακούλα θα υπάρχουν ακόμη sex toys και ενίσχυση του στήθους τα οποία θα πηγαίνουν αποκλειστικά στις κυρίες… yay για τον σεξισμό!

Και πριν αρχίσεις να γκρινιάζεις…. Οι σακούλες δεν πάνε σε όλους τους υποψηφιους αλλά μόνο στους υποψήφιους στις κατηγορίες σκηνοθεσίας και ηθοποιίας… Yay, για τον ταξικό διαχωρισμό…

Δες την λίστα με το τι θα περιέχει η δωροσακούλα των OscarsΈνα 10 ήμερο ταξίδι πρώτης θέσης στο Ισραήλ ($55,000)Ετήσια unlimited ενοικίαση οχημάτων Audi από την Silvercar ($45,000)Ένα 15νθημερο ταξίδι στην Ιαπωνία ($45,000)Τρία private training sessions με την “celebrity ειδικό μακροζωίας” και σταρ του ABC Jay Cardiello ($1,400)Ultherapy, μια διαδικασία με λέιζερ η οποία τεντώνει το δέρμα, ευγενική προσφορά του 740 Park Plastic Surgery ($ 5,530)Κρέμες από την Lizora εφ’ όρου ζωής ($31,200)Το Fit Club TV ‘Ultimate Fitness Package’ σε μία private villa ($6,250)Ένα Haze Dual V3 Vaporizer ($249.99)Ένα Arouser sex toy (μόνο για τις γυναίκες) ($200)Μία ανόρθωση στήθους με «παράγωγα αίματος τα οποία είναι αυξηντικοί παράγοντες” για να μεγαλώσουν το στήθος χωρίς εμφυτεύματα (μόνο για τις γυναίκες) ($1,900)

The post H δωροσακούλα των Oscars θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα