Ο Ντάισελμπλουμ δε δέχεται το ασφαλιστικό

15:38 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Πίσω στην Ελλάδα φαίνεται να στέλνει το ασφαλιστικό ο Ντάισελμπλουμ, ο οποίος δεν έχει καλυφθεί από όσα αναφέρει το νομοσχέδιο και ζητά από την ελληνική Κυβέρνηση περισσότερη σαφήνεια.

Την Τρίτη ο κ. Ντάισελμπλουμ ενημέρωσε την ολλανδική Βουλή πως τα στοιχεία του νομοσχεδίου είναι ελλειπή και ζήτησε επίσης, περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα δημοσιονομικά μέτρα.

Σε σχετική του ενημερωτική επιστολή με παραλήπτη

το ολλανδικό Κοινοβούλιο, ο κ. Ντάισελμπλουμ ζητά να δοθούν από την Ελλάδα άμεσα απαντήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου αναμένεται βασικό θέμα να είναι η πορεία της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

«Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τις περαιτέρω μεταρρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και τα επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την ελληνική Κυβέρνηση, στο βαθμό που αποτελούν κομμάτι της πρώτης αξιολόγησης» τόνισε ο κ. Ντάισελμπλουμ.

Ενώ, όπως επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο της χώρας του:

«Οι Θεσμοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε συνομιλίες με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με το ακριβές περιεχόμενο των εν λόγω μέτρων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης μπορεί μια χρηματική δόση να διατεθεί προς εκταμίευση από την Ελλάδα».

Εδώ μπορείς να διαβάσεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ασφαλιστικό.

photo:Aris Oikonomou / SOOC

The post Ο Ντάισελμπλουμ δε δέχεται το ασφαλιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα