H Monica Bellucci ερμηνεύει αδημοσίευτες επιστολές της Μαρία Κάλλας για τρεις παραστάσεις στο Ηρώδειο

13:46 27/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Monica Bellucci έρχεται στο Ηρώδειο για τρεις μοναδικές παραστάσεις. Η διεθνούς φήμης Ιταλίδα σταρ θα επισκεφτεί την χώρα μας για να εντυπωσιάσει στους θεατές με μια ανεπανάληπτη ερμηνεία. Ένα χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, οι παραστάσεις της Monica Bellucci στο Ηρώδειο

θα πραγματοποιηθούν στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

H Monica Bellucci στο Ηρώδειο για τρεις παραστάσεις

Η μεγάλη σταρ θα ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας και θα σαγηνεύσει το κοινό που έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό του κάνοντας sold out τις δυο πρώτες ημερομηνίες. Πρόκειται για μια παράσταση με την σκηνοθεσία του Tom Volf που εξασφάλισε για το κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός “Λυκόφως” του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Η παράσταση ονομάζεται “Maria Callas: Lettres & Mémoires” («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») και έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι ενώ ακολούθησε μια sold out περιοδεία. Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Tom Volf στο οποίο συγκεντρώνονται πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977). Το βιβλίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πατάκη. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην ζωή της Μαρία Κάλλας που ακολουθεί την γέννηση και τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Νέα Υόρκη, τα πρώτα βήματα της Καριέρας τις, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της και τον θυελλώδη έρωτα με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Μετά την μεγάλη ζήτηση και την αγάπη που έδειξε το κοινό, ο οργανισμός “Λυκόφως” κατάφερε να εξασφαλίσει λίγα ακόμα εισιτήρια χάρη στην χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Την Monica Bellucci πλαισιώνουν μουσικά οι ήχοι της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου.

Πληροφορίες:

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ημερομηνίες: 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021Ώρα: 21.00Τιμή: 25 – 120 ευρώ

Εισιτήρια: ticketservices.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο H Monica Bellucci ερμηνεύει αδημοσίευτες επιστολές της Μαρία Κάλλας για τρεις παραστάσεις στο Ηρώδειο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα