Διάσημα ζευγάρια που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μαζί μετά τον χωρισμό τους

20:46 26/8/2021 - Πηγή: iPop

Ο χωρισμός είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ακόμα πιο δύσκολο όμως είναι να πρέπει να συνεργαστείς με τον πρώην σου ενώ η σχέση σου έχει λήξει άδοξα ή ακόμα και με πολύ κακές συνθήκες. Κάποια από τα πιο διάσημα ζευγάρια ωστόσο το κατάφεραν δείχνοντας πολιτισμένη συμπεριφορά. Κάποιοι από αυτούς είναι ακόμα φίλοι και κάποιοι έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Το σημαντικό όμως είναι ότι για χάρη της δουλειάς κατάφεραν έστω και για λίγο να κάνουν στην άκρη τα προσωπικά τους. Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που δούλεψαν μαζί μετά τον χωρισμό.

Έτσι γνωρίστηκαν

αυτά τα 6 διάσημα ζευγάρια και ένωσαν την λάμψη τους

Τα διάσημα ζευγάρια που δούλεψαν μαζί μετά τον χωρισμό

Kourtney Kardashian και Scott Disick

Η σχέση των δύο σταρ αποτυπωνόταν καθημερινά στο reality Keeping Up With the Kardashians. Το ζευγάρι – που έχει αποκτήσει μαζί τον Mason, την Penelope και τη Reign ήταν μαζί για εννέα χρόνια πριν χωρίσουν το 2015. Παρά το δημόσιο χωρισμό τους, οι δυο τους συνεχίζουν ακόμα να γυρίζουν το επιτυχημένο reality show μαζί.

Michael Simon/startraksphoto.com

Gwen Stefani και Tony Kanal

Ο τραγουδιστής και μπασίστας των No Doubt συναντήθηκε με την Gwen Stefani μετά την ένταξη της στο συγκρότημα το 1989 αλλά χώρισαν το 1994. Παρά τον χωρισμό, λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν το Tragic Kingdom, το επιτυχημένο άλμπουμ που εμπνεύστηκε από την πολυτάραχη σχέση του ζευγαριού.

INFphoto.com

Blake Lively και Penn Badgley

Το 2013, έγινε γνωστό ότι οι συμπρωταγωνιστές του Gossip Girl είχαν τερματίσει κρυφά την σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2010 μετά από τρία χρόνια γνωριμίας. Όπως ανέφεραν τότε πηγές, οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ήταν ακόμα καλοί φίλοι και έκαναν παρέα στα γυρίσματα στα οποία συναντιούνταν αναγκαστικά για χάρη της σειράς. Δύο χρόνια αργότερα, ο Badgley συνεχάρη την πρώην του για το γάμο της με τον Ryan Reynolds.

Devaney/WireImage

Jennifer Lopez και Marc Anthony

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια πριν ανακοινώσουν ότι θα χωρίσουν το 2011. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τρία χρόνια αργότερα. Το πρώην ζευγάρι, που έχει μαζί τα δίδυμα Max και Emme, συνέχισε να συνδέεται επαγγελματικά και ο τραγουδιστής κατέληξε να βοηθάει την Lopez στο ισπανόφωνο άλμπουμ της. Όπως ανέφερε το πρώην ζευγάρι το 2017, το να δημιουργούν μουσική μαζί τους βοήθησε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους για το καλό των παιδιών τους.

Seth Browarnik/startraksphoto.com

Kristen Stewart και Robert Pattinson

Οι σταρ του Twilight είχαν διατηρούσαν μια όμορφη σχέση πριν γίνει γνωστό ότι η ηθοποιός τον απατά με τον σκηνοθέτη Huntsman, Rupert Sanders, το 2012. Παρά τη δημόσια συγγνώμη της Stewart, ο Pattinson φαίνεται πως ήταν συντετριμμένος. Είναι τόσο σπαραγμένος. Είναι σοκαρισμένος που θα μπορούσε να του κάνει κακό και να τον εξευτελίσει με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, το ζευγάρι επανενώθηκε για λίγο για να προωθήσουν το Twilight Saga: Breaking Dawn τον Νοέμβριο του 2012, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Τερμάτισαν τη σχέση τους για τα καλά τον Μάιο του 2013. Παρά το δράμα, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να έχει φιλικές σχέσεις, καθώς έχουν εντοπιστεί να κάνουν παρέα στο Χόλιγουντ τον Ιούνιο του 2018.

Kevin Mazur/WireImage

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Διάσημα ζευγάρια που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μαζί μετά τον χωρισμό τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάσημα,diasima