H J.Lo. έγινε 53 και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για να διαφημίσει τη νέα κρέμα για τους γλουτούς που λάνσαρε

11:35 25/7/2022 - Πηγή: iPop

H Jennifer Lopez γυμνή μας παρουσιάζει την ολοκαίνουργια κρέμα για τους γλουτούς που λάνσαρε το JLo Body. Η διάσημη σταρ, που πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Ben Affleck, έγινε 53 ετών κι αποφάσισε να αναστατώσει τους φανς της!

Στην cover photo του video που ανήρτησε, βλέπουμε την Jennifer Lopez γυμνή, ενώ πατώντας το play, την βλέπουμε να ποζάρει μ’ ένα μαύρο μαγιό, αλλά και σε άλλα πλάνα γυμνή, και να παρουσιάζει το νέο προϊόν.

Δες εδώ όλα όσα μαθαίνουμε για την σταρ μέσα απ’ το ντοκιμαντέρ του Netflix

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τους γλουτούς», έγραψε στο Instagram.

Το γυμνασμένο κορμί και το λαμπερό της δέρμα σίγουρα είναι αυτά που ξεχωρίζουν, ενώ το πρόσωπο της JLo στην καμπάνια είναι μακιγιαρισμένο μ’ έναν εντελώς απλό και φυσικό τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


«Νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη»: Η JLo μιλά ανοιχτά για την κρίση πανικού που της άλλαξε τη ζωή και για το pro-living που την κάνει να φαίνεται 10 χρόνια νεότερη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H J.Lo. έγινε 53 και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για να διαφημίσει τη νέα κρέμα για τους γλουτούς που λάνσαρε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα