H Ariana Grande επιστρέφει στο Manchester για μια συναυλία | Τα χρήματα θα δοθούν στους πληγέντες απ’την επίθεση

19:16 30/5/2017 - Πηγή: iPop

H Ariana Grande επιστρέφει στο Manchester για μια συναυλία αυτό το Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό της διάσημους αστέρες της pop σκηνής και καλούς φίλους.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στους πληγέντες της επίθεσης στο Manchester, δηλαδή στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες.

Στη συναυλία υπό τον τίτλο «One Love Manchester» θα συμμετέχουν επίσης οι Justin Bieber,

Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That και Niall Horan.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία της Κυριακής θα μεταφερθούν στο Ταμείο Επείγουσας Ανάγκης του Manchester, το οποίο δημιουργήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Manchester σε συνεργασία με τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό. Σημειώνεται πως ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 6 εκατ. λίρες.

pic.twitter.com/5lOxvyaslS

Ariana Grande (@ArianaGrande) May 30, 2017

Επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της στο Manchester λίγες μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση, η οποία κόστισε τη ζωή σε 22 άτομα, η Ariana Grande είπε:

«Η καρδιά μου, οι προσευχές και τα συλλυπητήριά μου είναι με τα θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ και των αγαπημένων τους. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να απομακρύνω τον πόνο που αισθάνεστε ή να το βελτιώσω. Εντούτοις, επεκτείνω το χέρι και την καρδιά μου και σας δίνω ό,τι μπορώ, εάν θέλετε ή χρειάζεστε τη βοήθειά μου με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν θα εγκαταλείψουμε, ούτε θα λειτουργήσουμε με φόβο. Δεν θα αφήσουμε τον φόβο να μας χωρίσει. Δεν θα αφήσουμε το μίσος να κερδίσει. Η απάντησή μας σ ‘αυτή τη βία πρέπει να είναι να πλησιάσουμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, να αγαπήσουμε περισσότερο, να τραγουδήσουμε πιο δυνατά και να ζήσουμε πιο ευγενικά και γενναιόδωρα από ό, τι κάναμε πριν.

Η μουσική προορίζεται να μας θεραπεύσει, να μας φέρει κοντά, να μας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει για εμάς. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε εκείνους που χάσαμε, τους αγαπημένους τους, τους οπαδούς μου και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή την τραγωδία. Θα είναι στο μυαλό μου και στην καρδιά μου κάθε μέρα και θα τους σκέφτομαι με ό, τι κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου».

The post H Ariana Grande επιστρέφει στο Manchester για μια συναυλία | Τα χρήματα θα δοθούν στους πληγέντες απ’την επίθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ariana Grande, Manchester, ’την,Ariana Grande, Manchester, ’tin