GNTM: Το μοντέλο που έφυγε πριν την τελική ευθεία, η επιβεβαίωση της σχέσης Αιμιλιάνο- Μαριαγάπης και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

10:56 2/12/2020 - Πηγή: iPop

Πλέον όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό και οι διαγωνιζόμενοι αραιώνουν σιγά σιγά. Όμως, πότε θα γίνει ο τελικός του GNTM 3;

Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη, μία απρόσμενη έκπληξη μουσικής και χορού περίμενε τους διαγωνιζόμενους σε μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης. Οι top 8 του διαγωνισμού πρέπει να δώσουν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο GNTM.

Έπειτα από μια δημιουργική δοκιμασία επιβράβευσης που νικητής ήταν ο Ηρακλής, μια φωτογράφιση – έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο GNTM. Η Τάμτα και ο Mente Fuerte μετέτρεψαν τον διαγωνισμό μόδας σε ένα πάρτι, φέρνοντας τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ».

Τα μοντέλα κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην promo αφίσα του κομματιού ποζάροντας στον φακό του διακεκριμένου φωτογράφου FreddieF, καθώς άκουγαν το κομμάτι με ασύρματα ακουστικά.

Ουσιαστικά αυτό που έπρεπε ήταν να καταφέρουν να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση μπροστά από τα γράμματα του τίτλου.

Έχοντας την καλύτερη λήψη της περασμένης δοκιμασίας, η Ξένια μπορούσε να καθορίσει το πώς θα φωτογραφηθούν οι συμπαίκτες της, καθώς και να δώσει και το disadvantage σε έναν από αυτούς.

Η Ξένια έδωσε το «Δ» στη Μαριαγάπη, το «Ε» στην Παρασκευή, το «Ν» το έδωσε στον Ανδρέα. Το άλλο «Ε» το έδωσε στον Ηρακλή, ενώ το «Ι» το έδωσε στον Αιμιλιάνο που δεν τον έχει δει ποτέ να χορεύει. Το τελευταίο «Ε» το έδωσε στη Λία, το «Δ» στον Έντουαρντ, ενώ για τον εαυτό της κράτησε το «Ω».

Το disadvantage του να ποζάρει χωρίς μουσική το έδωσε στον Ανδρέα.

Η επιβεβαίωση της σχέσης Αιμιλιάνο – Μαριαγάπης

Κατά την δοκιμασία επιβράβευσης του επεισοδίου της Τρίτης, πολλά ήταν τα υπονοούμενα για τη σχέση του Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη από τους συμπαίκτες τους με τον ίδιο τον Αιμιλιάνο να επιβεβαιώνει ότι είναι ζευγάρι με τη Μαριαγάπη. Μετά το τέλος της δοκιμασίας επιβράβευσης, ο Γιώργος Καράβας ρώτησε το ζευγάρι των μοντέλων αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Μάλιστα, ο coach τόνισε πως ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη ταιριάζουν πολύ. 

Στη συνέχεια, ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε στην κάμερα: «Δε γίνεται να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου συνεχώς, ok τι να κάνουμε εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση και μας αρέσει πάρα πολύ». 

Τι έγινε στο πλατό;

Μπορεί οι κριτές να περίμεναν ότι τα κορίτσια θα χόρευαν περισσότερο και θα τα πήγαιναν καλύτερα, όμως τελικά δύο αγόρια είχαν τις καλύτερες λήψεις. Ο λόγος για τον Έντουαρτ και τον Ηρακλή με τον τελευταίο να έχει τελικά το καλύτερο κλικ και να “παίρνει τη δουλειά”.

Στη δοκιμασία αυτή τα κορίτσια δεν τα πήγαν και τόσο καλά με τη Λία, τη Μαριαγάπη και την Ξένια να έχουν τις χειρότερες λήψεις. Η Μαριαγάπη “σώθηκε” πρώτη και όλα κρίθηκαν μεταξύ Λίας και Ξένιας.

«Η φωτογραφία που κρατάω ανήκει σε εκείνη που θα παραμείνει και πολύ σύντομα θα είναι στον ημιτελικό του GNTM. Αυτή είναι η Ξένια. Λία μου, είχες πολλές ευκαιρίες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά και η Λία ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας αντίο στο όνειρό της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχω ζήσει εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά η Λία, η οποία θεώρησε άδικη την αποχώρησή της και τόνισε ότι θα έπρεπε να φύγει η Ξένια, που κατά τη γνώμη της, δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί.

Δες το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Πότε θα γίνει ο τελικός του GNTM 3;

Η ώρα του μεγάλου τελικού δεν αργεί! Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι κριτές και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσουν ποιος ή ποια θα είναι ο/η μεγάλος/η νικητής/τρια! Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των Κου Κου, οι διαγωνιζόμενοι θα υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες και οι κριτές θα τους βαθμολογήσουν. Στο τέλος το κοινό θα ψηφίσει τον ή την αγαπημένο/η του παίκτη/τρια. Οι ψήφοι θα προσμετρηθούν και θα βγει το τελικό αποτέλεσμα!

Αγόρι ή κορίτσι θα είναι άραγε; Στις 15 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο GNTM: Το μοντέλο που έφυγε πριν την τελική ευθεία, η επιβεβαίωση της σχέσης Αιμιλιάνο- Μαριαγάπης και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop