DIY βάση για κερί από ξύλα

14:02 11/9/2014 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει και απομακρύνεται από τη μνήμη μας, γι” αυτό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διατηρήσουμε. Ας ξεκινήσουμε αξιοποιώντας κάποια από τα ενθύμια του καλοκαιριού, για παράδειγμα ξύλα που μπορεί να βρήκες στην παραλία. Με τις κατάλληλες οδηγίες και ελάχιστο κόπο, μπορείς να φτιάξεις μία βάση για κερί από ξύλα. Είναι εξαιρετικά οικονομικό και θα σου θυμίζει την αγαπημένη σου εποχή του χρόνου. Διάβασε παρακάτω πώς θα το φτιάξεις:

Τι
θα χρειαστείς:

Ξύλα

Κόλλα σιλικόνης

Βάζο ή άλλο κυλινδρικό κουτί (π.χ. άδειο μεταλλικό κουτί από καφέ ή γάλα εβαπορέ)

Πώς θα φτιάξεις τη βάση για κερί από ξύλα :Δώσε προσοχή στη συλλογή των ξύλων. Πρέπει να διαλέξεις όσο το δυνατόν πιο ίσια ξύλα και ίδιου μεγέθους.Καθάρισε τα ξύλα από κλαδάκια ή σκουπίδια που τυχόν έχουν και κόλλησέ τα με σιλικόνη πάνω στο κουτί. Βάλε κόλλα μόνο στο σημείο που εφάπτεται με το κουτί.Όταν κοντεύεις να καλύψεις όλη την επιφάνεια, υπολόγισε ότι τα τελευταία κλαδιά χωράνε. Δεν πειράζει να επικαλύψεις λίγο τα κλαδιά, αν το αποτέλεσμα μοιάζει αρμονικό.Όταν στεγνώσει η κόλλα, βάλε ένα κερί στο εσωτερικό.Tip

Αν θες, μπορείς πρώτα να βάψεις τα ξύλα ή μπορείς να τα διακοσμήσεις με ύφασμα, πετρούλες ή κορδέλες για να είναι πρωτότυπα. Εμείς προτιμάμε το φυσικό τους χρώμα που ταιριάζει με όλα, ακόμα και σε ένα πιο ρουστικ σπίτι.

The post DIY βάση για κερί από ξύλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα