Τι να κάνεις για να «ασπρίσουν» οι αγκώνες και τα γόνατα σου

13:31 11/9/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα προβλήματα, κυρίως των αντρών που είτε από έλλειψη χρόνου είτε απλά από άποψη (γιατί πιστεύουν πως οι άντρες δεν πρέπει να επιμελούνται και πολύ την εμφάνιση τους) είναι οι αγκώνες και τα γόνατα που έχουν πιο σκούρο χρώμα από την υπόλοιπη επιδερμίδα τους και φαίνονται αφυδατωμένα.

Μπορεί να αποτελεί ένα από τους συχνούς τους προβληματισμούς αλλά πίστεψε μας έχει πολύ απλές λύσεις και εμείς θα σου τις αποκαλύψουμε!

Τι να κάνεις για να αλλάξουν χρώμα οι αγκώνες και τα γόνατα σου;Πάρε ένα λεμόνι και
χώρισε το σε δύο ίσα μέρη κόβοντας το στη μέση. Σε κάθε κομμάτι του λεμονί ρίξε μία κουταλιά κρυσταλλική ζάχαρη και ξεκίνα να τρίβεις τα σημεία που έχουν πρόβλημα. Η λευκαντή- όξινη ουσία που περιέχει το λεμόνι θα κάνει το δέρμα σου να καθαρίσει και η δύναμη των κόκκων της ζάχαρης θα επιτύχει απολέπιση και ενυδάτωση στις περιοχές που έτριψες.Φτιάξε ένα διάλυμα με 3 κουταλιές σούπας λάδι καρύδας και χυμό από ένα λεμόνι. Ανακάτεψε καλά τα δύο σου υλικά και τρίψε με αυτό το διάλυμα και τη βοήθεια ενός σκληρού σφουγγαριού τους αγκώνες και τα γόνατα σου. Αφού τρίψεις καλά τις περιοχές άσε για λίγα λεπτά το μείγμα που έμεινε να δράσει πάνω στο δέρμα σου και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό.Συμβουλή!

Οι συνταγές που σου προτείνουμε μπορούμε φυσικά να χρησιμοποιηθούν και από γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

The post Τι να κάνεις για να «ασπρίσουν» οι αγκώνες και τα γόνατα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα