Carrie και Mr. Big ξανά μαζί! Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού απ’ τα γυρίσματα

14:39 3/8/2021 - Πηγή: iPop

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Carrie και Mr. Big σε κοινές φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του “Αnd Just Like That…”! Δες παρακάτω τις εικόνες και προετοιμάσου για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Στην αρχή δεν ξέραμε εάν ο Mr. Big θα είναι στο πολυαναμενόμενο reunion, όμως, η HBO δεν μας κράτησε πολύ σε

αγωνία και αποκάλυψε πως θα τον δούμε και στον νέο κύκλο. Το τι και πώς δεν το γνωρίζουμε φυσικά, αλλά το σίγουρο είναι πως για να υπάρχουν φωτογραφίες από κοινές σκηνές, αυτό το ζευγάρι θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

Πώς θα είναι σήμερα; Έχουν κάνει οικογένεια ή όχι; Ταλαιπωρεί ακόμα ο ένας τον άλλον ή έχουν βρει τις ισορροπίες τους; Πολλά είναι τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στα επεισόδια του “Αnd Just Like That…”, όμως, προς το παρόν εμείς απολαμβάνουμε τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν απ’ τα γυρίσματα, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά και τον Mr. Big!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

Γοητευτικός και με στιλ όπως πάντα, ο Chris Noth βρίσκεται δίπλα στη Sarah Jessica Parker για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πόσο μας είχαν λείψει αυτοί οι δύο μαζί!

Carrie και Mr. Big ξανά μαζί: View this post on Instagram

A post shared by GRAZIA India (@graziaindia)

View this post on Instagram

A post shared by Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

View this post on Instagram

A post shared by InStyle Deutschland (@instylegermany)

Θυμίζουμε ότι στο “And just like that” θα δούμε πλέον τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York σε μια πιο ώριμη ηλικία, θα παρακολουθήσουμε τις ζωές τους στο σήμερα, σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται, και φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθούν, εκτός απ’ την καριέρα και το στιλ τους, η ερωτική τους ζωή! Πώς είναι σήμερα η κάθε μια; Τι έγινε με τον Mr. Big; Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Carrie και Mr. Big ξανά μαζί! Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού απ’ τα γυρίσματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα