Beauty tricks: Πρόσεχε γιατί μπορεί να σου καταστρέψουν το δέρμα

11:36 26/4/2017 - Πηγή: iPop

Το διαδίκτυο περιέχει κάθε beauty trick που θα ήθελες να κάνεις και εσύ στον εαυτό σου, εύκολα και γρήγορα. Θα μάθεις να φτιάχνεις υπέροχες μπούκλες και πλεξούδες , εύχρηστα μαθήματα τέχνης νυχιών και στιγμιότυπα πριν και μετά, τα οποία αποδεικνύουν τη δύναμη της περιγραφής. Αλλά θα βρεις επίσης μερικές συμβουλές και τεχνάσματα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά και είναι πραγματικά, ακόμη χειρότερα καθώς μπορούν να βλάψουν σοβαρά το δέρμα σου. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις και εσύ ποια beauty

tricks δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ αλλιώς θα καταστρέψεις το δέρμα σου.

Beauty tricksKόλλα για αφαίρεση μαύρων στιγμάτων

Πολλοί ισχυρίζονται ότι αν καλύψεις τη μύτη σου με κόλλα και την αφήσεις να στεγνώσει, θα είσαι απαλλαγμένη από τα μαύρα στίγματα.

Και παρόλο που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι λειτουργεί, το Pinterest είναι γεμάτο από φωτογραφίες πριν και μετά που δείχνουν ότι φυσικά η κόλλα δεν προορίζεται για την περιποίηση του δέρματος.

Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή για το λεπτό δέρμα γύρω από τη μύτη ή οποιοδήποτε δέρμα του προσώπου. Το τράβηγμα της κόλλας μπορεί να προκαλέσει σπασμένα τριχοειδή αγγεία και θα καταλήξεις να περάσεις πολύ καιρό στις θεραπείες με λέιζερ με έναν δερματολόγο.

Ταινία στο δέρμα για ακριβή εφαρμογή μακιγιάζ

Προσπαθώντας να τελειοποιήσεις μάτι γάτας Amy Winehouse ή ζυγωματικά που ανταγωνίζονται την Keira Knightley, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνέστησαν τη χρήση ταινίας Scotch ως περίγραμμα του σχήματος όπου πρέπει να εφαρμόσεις το προϊόν.

Όμως υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα στη χρήση της ταινίας γύρω από την περιοχή των ματιών. Πρώτον, η κόλλα στην ταινία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή του βλεφάρου. Και δεύτερον, μπορεί να προκαλέσεις πρόωρες ρυτίδες λόγω του τραβήγματος. Όσο για τα μάγουλα ή οπουδήποτε αλλού στο πρόσωπο, το τράβηγμα της ταινίας μπορεί να τεντώσει το δέρμα με την πάροδο του χρόνου, οδηγώντας σε χαλάρωση.

Λεμόνι στο δέρμα για να φωτίσεις τα σκοτεινά σημεία

Μερικές φορές η σκέψη ενός φυσικού φαρμάκου για το δέρμα ακούγεται σαν την καλύτερη επιλογή, ειδικά όταν τυχαίνει να το έχεις παντού στο ντουλάπι σου. Φαίνεται ασφαλέστερο, σωστά; Δεν είναι πάντα. Αν και η χρήση χυμού λεμονιού σε σκοτεινά σημεία μπορεί να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι συχνά πολύ καυστικό στο δέρμα και μπορεί να πάθεις έγκαυμα από την εφαρμογή. Το pH του χυμού λεμονιού, το οποίο είναι περίπου 2, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για εκείνους με ακμή, έκζεμα ή ευαίσθητο δέρμα.

The post Beauty tricks: Πρόσεχε γιατί μπορεί να σου καταστρέψουν το δέρμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα