BB Cream Vs Foundation ποιο από τα δύο πρέπει να χρησιμοποιείς;

19:23 23/8/2019 - Πηγή: iPop

Η αιώνια απορία σε ότι έχει να κάνει με το beauty. BB Cream Vs Foundation ποιο από τα δύο πρέπει να χρησιμοποιείς; Για να μην μπερδεύεσαι εμείς κάναμε την έρευνα μας και σου έχουμε τις απαντήσεις!

BB cream. CC cream.  Foundation. Αν ανήκεις και εσύ στην δική μου κατηγορία τότε μόλις σε κάναμε να μπερδευτείς, να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι απ’ όλα πρέπει να χρησιμοποιήσεις, σε ποιες περιπτώσεις, για ποιους τύπους δέρματος και πάει λέγοντας. Με λίγα λόγια πιο εύκολα

θα βρεις την απάντηση στο «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;» από το «BB Cream Vs Foundation».

Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το δέρμα maw να δείχνει καλύτερo. Η εξεύρεση του σωστού επιπέδου makeup κάλυψης για το πρόσωπό είναι μια βαθιά προσωπική αναζήτηση, με επιλογές που κυμαίνονται από ξηρό δέρμα έως συνδυασμό με λιπαρό, και πολλές επιλογές για πιο σκούρες επιδερμίδες. Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, μιλήσαμε με makeup artists για το πώς να κατανοήσουμε τις διαφορές μεταξύ της κρέμας ΒΒ – η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer, ενυδατική κρέμα, αντί για foundation ή μαζί με αυτό.

Ποιες οι διαφορές της BB cream και του foundation;

Το BB σημαίνει «balm beauty», και οι συγκεκριμένες κρέμες είναι ελαφρύτερες από το foundation, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη κάλυψη. Η κρέμα BB προσφέρει καθαρή κάλυψη. Το foundation είναι μια καλύτερη επιλογή αν προσπαθείς να καλύψεις τις ατέλειες ή τις κοκκινήλες.

Εάν έχεις αποχρωματισμένο δέρμα που χρειάζεται πολλή βοήθεια, ή αν προτιμάς απλά μια πιο airbrushed εμφάνιση, το foundation μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Και τι γίνεται με την CC cream έχει διαφορά;

Εάν ψάχνεςι την διαφορά της BB cream με την CC cream, δεν είσαι μόνη! Η CC cream είναι η πιο φυσική εκδοχή της BB cream. Έχει λίγη περισσότερη κάλυψη και διορθώνει το χρώμα της επιδερμίδας. Συνήθως η CC cream έχουν και δείκτη προστασίας από τον ήλιο!

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την διαφορά BB cream με την CC cream μπορείς να διαβάσεις εδώ!

Ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους την διαφορά ανάμεσα στην BB και στην CC cream

Μπορεί η BB cream να αντικαταστήσει το foundation;

Εάν προτιμάς την BB cream από το foundation—λη αντίστροφα—είναι καλό να κολλήσετε με την αγαπημένη σου επιλογή. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα διαφορετικά προϊόντα παρέχουν ποικίλα επίπεδα κάλυψης – γενικά το foundation θα καλύπτει καλύτερα, ειδικά για πιο fancy events ή φωτογραφίες όπου θέλεις να φαίνεσαι άψογη – είναι καλό να έχεις επιλογές. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχεις τόσο κρέμα BB όσο και foundation στο beauty box σου!

Η BB cream είναι primer ή foundation;

Αν έπρεπε να διαχωρίσω την BB cream θα την σκεφτόμουν ώς ένα all-in-one multitasker, όπου το foundation είναι απλά σχεδιασμένο για ομαλό τόνο δέρματος και παρέχει κάλυψη. Η κρέμα BB είναι η κάλυψη, η φροντίδα και η προστασία που περιέχονται σε μία κρέμα!

Στην μάχη BB cream vs foundation, ποιο είναι το καλύτερο;

Γιατί να διαλέξεις; Είτε η BB cream είτε το foundation είναι καλύτερο το ένα από το άλλο! Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες από μέρα σε μέρα και η κάθε ανάγκη έχει το δικό της προϊόν! Σε τελική ανάλυση αυτό που έχει σημασία έιναι τι διάθεση έχεις εσύ κάθε πρωί!

Το άρθρο BB Cream Vs Foundation ποιο από τα δύο πρέπει να χρησιμοποιείς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα