Γιατί αυτό το νυχτικό των $30 από το Amazon έχει γίνει viral;

18:36 23/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί ένα floral νυχτικό των $30 από το Amazon να γίνει viral; Και, όμως, ναι μπορεί! Η απορία είναι γιατί;

Το να βρεις το τέλειο φόρεμα και μάλιστα στο τέλος του Καλοκαιριού είναι σαν να ψάχνεις καρφίτσα μέσα σε ένα δεμάτι από άχυρα. Τι ορίζουμε, όμως, σαν το «τέλειο φόρεμα»;

Το τέλειο φόρεμα:

Ειναι αυτό που το ύφασμα του είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μην ζεσταίνεσαι και να μπορέις να το βάλεις και στην παραλία αλλά και το βράδυ στην βόλτα σου, με μακριά μανίκια

ώστε να μην κρυώνεις όταν φυσάει ελαφριά τις καλοκαιρινές νύχτες και φυσικά θα λάβει δεκάδες εγκωμιαστικά σχόλια από τις φίλες σου.

Και αν το βρεις… θα κάνει μία περιουσία!

Εδώ έρχεται το νυχτικό των $30 από το Amazon έχει γίνει viral και η μία blogger μετά την άλλη σε συνδυασμό με τις stylish social media users το έχουν κάνει δεύτερο πετσί τους!

Το νυχτικό των $30 από το Amazon:

Δημιουργία ενός brand που λέγεται R.Vivimos, αυτό το φόρεμα είναι το φόρεμα των ονείρων μας. Φτιαγμένο με μαλακό βαμβάκι, αρκετά άνετο και δροσερό.

Και για να σε προλάβουμε, έχει ένα άκρως κολακευτικό midi hemline, μανίκια με μανσέτα, και v-neckline. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε 16 υπέροχα χρώματα, ώστε να βρεις το μοτίβο που ταιριάζει στο προσωπικό σου style.

Και πίστεψε με το έχουν επιλέξει ΟΛΕΣ!

View this post on Instagram

relationship status: Exclusively dating my Amazon nightgown for the summer but sometimes late night drunk texting lobster rolls.

Keywords
Τυχαία Θέματα