Aυτός είναι ο βιαστής της Δάφνης (photo)

15:53 8/5/2017 - Πηγή: iPop

Αυτός είναι ο βιαστής της Δάφνης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ για την ταυτότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία της ταυτότητας του 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

Να θυμίσουμε πως ο 52χρονος καλείται να απολογηθεί την Τρίτη για κατηγορίες

που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο 52χρονος βιαστής είναι ο ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟΣ Παναγιώτης του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθείς το 1965 στην Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά ¦ «Αυτό ήταν το φετίχ της»

Μέχρι στιγμής ο 52χρονος δηλώνει αθώος αρνούμενος τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την συγκατάθεσή της φοιτήτριας.

Μάλιστα για την κατάσταση που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο υπόγειο, την 22χρονη κοπέλα δεμένη και φιμωμένη, ο 52χρονος υποστηρίζει πως «αυτό ήταν το φετίχ της».

Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά: «Είχα βρει κι άλλη μια κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία, αλλά την έδιωξα, όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι, το οποίο αργότερα μου το επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει» ισχυρίστηκε ο 52χρονος.

Διάβασε επίσης:

Βιασμός στη Δάφνη: Σοκάρει η μαρτυρία του 52χρονου | Γιουχαρίσματα και χωρίς συνήγορο στην Ευελπίδων

The post Aυτός είναι ο βιαστής της Δάφνης (photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα