Aκόμα 7 συλλήψεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τεχεράνη

11:35 10/6/2017 - Πηγή: iPop

Aκόμα 7 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τεχεράνη αυξάνοντας σε 41 τις συνολικές συλλήψεις τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με το Reuters, oι ιρανικές αρχές δήλωσαν ότι έχουν συλλάβει εφτά ανθρώπους οι οποίοι φαίνεται να βοήθησαν τους τρομοκράτες των επιθέσεων στην πρωτεύουσα Τεχεράνη.

Αξίζει να σημειωθεί

ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και τις επιθέσεις με όπλα στο κοινοβούλιο και το μαυσωλείο του ιδρυτή της ισλαμικής δημοκρατίας του Ιράν Ayatollah Κhomeini, όπου 17 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Ο Ahmad Fazelian, ένας περιφερειακός δικαστικός αξιωματούχος, ανέφερε ότι οι εφτά είναι ύποπτοι για υποστήριξη στην τρομοκρατική ομάδα και κρατούνται στο Fardis, 50 χιλιόμετρα δυτικά της Τεχεράνης.

Παράλληλα την Παρασκευή 9/6 οι αρχές ανακοίνωσαν τις συλλήψεις 41 υπόπτων οι οποίοι φαίνεται να σχετίζονται με τη διπλή επίθεση στην Τεχεράνη. Επίσης ο επικεφαλής του δικαστηρίου στην επαρχία Fars δήλωσε το Σάββατο 10/6 ότι εφτά άνθρωποι κρατούνται στη νότια επαρχία Larestan για πιθανές διασυνδέσεις τους με το Ισλαμικό Κράτος.

The post Aκόμα 7 συλλήψεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τεχεράνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα