Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (10/6/2017)

07:10 10/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και γεμάτος θετική ενέργεια, πράγμα που θα σε βοηθήσει να επιλύσεις αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα, ακόμα και αυτά που στο παρελθόν σε βασάνιζαν. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις…

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εύνοια και η τύχη είναι σύμμαχοί σου! Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες! Άδραξέ τις και προχώρα! Μη φοβάσαι να ρισκάρεις! Χωρίς ρίσκο, δεν υπάρχει επιτυχία… Πρόσεχε λίγο πως εκφράζεσαι και σε ποιον για να μην βρεθείς υπόλογος χωρίς να φταις…

Δίδυμοι

Αγαπητέ

Δίδυμε, σήμερα έχεις κατά νου τόσα πολλά να κάνεις που αν δεν επιλέξεις μερικά από αυτά, είναι σχεδόν αδύνατον να τα πραγματοποιήσεις όλα. Με σωστό προγραμματισμό και χωρίς άγχος όλα γίνονται. Απέφυγε τις παρασκηνιακές συζητήσεις και ενέργειες με φίλους και συγγενείς για να μην εκτεθείς μελλοντικά. Ακολούθησε τη δικιά σου φωνή και όλα θα πάνε καλά!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εδώ και καιρό το μυαλό σου κατακλύζεται από προβλήματα, αδυνατώντας να βρει τις πολυπόθητες λύσεις. Σήμερα όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει! Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και με θετική διάθεση, πράγμα που θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις! Βέβαια μπορεί να υπάρξουν και κάποια εμπόδια αλλά μην ανησυχείς, θα καταφέρεις να βγεις νικητής!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, τα προβλήματα συσσωρεύονται και πρέπει να δράσεις άμεσα χωρίς να αναβάλλεις! Οι πλανήτες σε βοηθούν να επιστρατεύσεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για σένα, αφού νιώθεις πίεση από παντού. Χαλάρωσε και κάνε κάτι που σε χαροποιεί. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που αύριο θα έχεις μετανιώσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα για εσένα είναι καλή. Τα πράγματα βελτιώνονται κυρίως επικοινωνιακά. Μην επιστρατεύεις την καρδιά σου αλλά την λογική για να λύσεις τα προβλήματα. Προσπάθησε να καταλάβεις πως σκέφτονται οι άλλοι και μην τα βλέπεις όλα μόνο από τη δική σου πλευρά. Πρόσεξε να μην είσαι νευρικός και απότομος με τους γύρω σου και όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι ευδιάθετος και θα διακατέχεσαι από θετική ενέργεια. Αυτό θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις σε ό, τι σε προβλημάτιζε, και σε άγχωνε μέχρι τώρα. Βάλε προτεραιότητες και οπλίσου με δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Μη φοβάσαι! Όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα με υπομονή. Οι κοινωνικές συναναστροφές δεν ευνοούνται σήμερα, μιας και υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Κάνε κουράγιο! Μια μέρα είναι, θα περάσει!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, όλα μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά όταν είσαι θετικός και αισιόδοξος. Μην αδικείς ανθρώπους γύρω σου που σου έχουν προσφέρει, επειδή διακατέχεσαι από εκνευρισμό. Έρχονται αλλαγές που για να βγεις αλώβητος χρειάζεσαι τους ανθρώπους που σε αγαπούν… Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου προτού μιλήσεις και όλα θα πάνε τέλεια!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην μένεις εγκλωβισμένος στα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, να θέσεις νέους στόχους και να προσπαθήσεις για την επίτευξή τους! Οι συναναστροφές σου θα σε βοηθήσουν να γκρεμίσεις τα τείχη του εαυτού σου και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Μη φοβάσαι! Η εύνοια και η τύχη είναι με το μέρος σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί το πρόγραμμα να είναι δύσκολο για εσένα αυτή την περίοδο, όμως κάνε υπομονή έρχονται καλύτερες μέρες… Θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσεις. Προβλέπονται σημαντικές και άκρως βοηθητικές για το μέλλον σου! Μην τα παρατάς! Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν και πολύ σύντομα θα νιώσεις γεμάτος και ευτυχισμένος!

Ιχθείς

Σήμερα η ημέρα προμηνύει πολλές αλλαγές. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό μιας και θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες. Μην τις αφήσεις! Εκμεταλλεύσου τις! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, η επιτυχία θα είναι το αποτέλεσμα. Προχώρα και μην σκέφτεσαι τις φορές που έχεις αποτύχει, αλλά αυτές που τα κατάφερες και ένιωσες υπέροχα με τον εαυτό σου!

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (10/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα