8 ερωτήσεις θα σου πουν πόσο δεμένη είσαι με τον σύντροφό σου!

15:40 8/12/2019 - Πηγή: iPop

Μήπως έχεις μια σχέση εξάρτησης με τον σύντροφό σου; Είσαι αρκετά προσκολλημένη σε αυτόν και δεν μπορείς να είσαι καιρό μακριά του; Τις αποφάσεις στη ζωή σου τις παίρνεις μαζί του; 

Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κι εσύ φυσικά μπορείς να είσαι λιγότερο ή και περισσότερο δεμένη με τον σύντροφό σου. Μπορείς να έχεις μια πιο ελεύθερη σχέση ή μια σχέση εξάρτησης. Κανένα από τα δύο δεν είναι άσχημο, αρκεί να είναι αποδεκτό κι από τους δυο σας.

Τι είναι η σχέση εξάρτησης;

Μια τέτοια σχέση δείχνει ότι είσαι πολύ δεμένη με τον σύντροφό σου, ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και ότι η άποψή

του μετράει πάντα. Μιλάτε πολύ συχνά μέσα στην ημέρα, ξέρεις που βρίσκεται κι εκείνος το ίδιο για σένα, δεν σε νοιάζει πια ούτε ο πρώην σου ούτε κανένας άλλος, δεν αντέχεις στην ιδέα ότι μπορεί να τον αποχωριστείς για ένα -ακόμα και μικρό- διάστημα και δείχνεις συνέχεια την αγάπη σου κι απαιτείς να κάνει κι ο άλλος το ίδιο αντίστοιχα. Είναι καλό να έχεις μια τέτοια σχέση, αν μπορείς να τη διαχειριστείς σωστά και να ελέγχεις τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν στη σχέση με ηρεμία.

Αν από την άλλη δεν είσαι και τόσο εξαρτημένη από τον σύντροφό σου, δεν είναι και κακό. Προτιμάς να είσαι πιο ελεύθερη στη σχέση σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κοιτάς άλλους, φλερτάρεις και ξεχνάς τον σύντροφό σου. Απλά δεν μιλάτε συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και μερικές αποφάσεις τις παίρνεις μόνη σου χωρίς τη συμβουλή του.

Μήπως βρίσκεσαι σε μια καρμική σχέση;

Ένα γρήγορο τεστ θα σου λύσει την απορία για το αν έχεις τελικά σχέση εξάρτησης με τον σύντροφό σου ή είσαι πιο ανεξάρτητη.

Διάβασε ακόμα:

Είναι υγιές το να μιλάς όλη μέρα για τον σύντροφό σου; Ένας ειδικός εξηγεί!

Unsplash

Το άρθρο 8 ερωτήσεις θα σου πουν πόσο δεμένη είσαι με τον σύντροφό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8 ερωτήσεις θα σου πουν πόσο δεμένη είσαι με τον σύντροφό σου!,