7 Quotes από survivors του καρκίνου που μας δίνουν δύναμη

17:52 4/2/2022 - Πηγή: iPop

Η τέταρτη ημέρα του Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και την πρόληψη κατά του Καρκίνου. Μάζεψα quotes για τη μάχη με τον καρκίνο που μου έδωσαν έμπνευση. Ο καρκίνος έχει όνομα! Το αποφεύγουμε να τον ονομάσουμε, αν όμως δεν τον ονομάσουμε δεν θα τον αντιμετωπίσουμε. Χαρακτηρίζεται ως σύμπλεγμα νόσων που σχετίζονται με τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό και την ανοργάνωτη ανάπτυξη των προσβεβλημένων κυττάρων. Το γνωρίζω ότι μόνο στο άκουσμα της λέξης αυτής χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί τόσο άνθρωποι χάθηκαν εξαιτίας του.

Η ιατρική κοινότητα

μετά από χρόνια ερευνών έχει καταλήξει ότι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη θεραπεία είναι ικανές να βοηθήσουν στη νόσο. Το lifestyle μας, οι προληπτικές εξετάσεις όποτε κρίνει ο γιατρός μας, η ένταξη της άσκησης και η διακοπή του καπνίσματος είναι μια αρχή σύμφωνα με τους γιατρούς και τρόποι για να διαφυλάξεις την καλή σου υγεία.

*Πληροφορίες από sansimera.gr

Οι επιζήσαντες του καρκίνου, ευτυχώς υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που τον κέρδισαν εκεί έξω, αποτελούν έμπνευση για όλους.

Motivational quotes για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνουν δύναμη

Pexels Quotes για τη μάχη με τον καρκίνο«Αν η ζωή μου έδωσε και αυτόν τον μαραθώνιο εγώ θα απαντώ με χαμόγελο και αισιοδοξία και πάθος για την ζωή και δεν θα τα παρατάω ποτέ ! Ακριβώς σαν σήμερα 2 χρόνια πριν έκανα την τελευταία χημειοθεραπεία μου και κέρδισα ξανά την ζωή! Για αυτό έχω πολλούς λόγους να χαμογελώ σήμερα και να με αγαπώ και να με φροντίζω περισσότερο . Η ζωή είναι ωραία ! Κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο η υγεία μας ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ» ! –Μαρία Πολύζου«Σίγουρα έχω μέρες που λέω “γιατί εγώ”; Και μετά λέω, “Λοιπόν, γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει αυτό;” Κανείς μας δεν το αξίζει». -Shannen Doherty«Εμπιστέψου το ένστικτό σου. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία, έλεγξε το». -Kylie Minogue«Ο πόνος είναι προσωρινός, το να τα παρατήσεις κρατά για πάντα» -Lance Armstrong«Γέλασα περισσότερο στο νοσοκομείο απ’ όσο έχω γελάσει στη ζωή μου, κοροϊδεύοντας όλα τα παράξενα πράγματα που συνέβαιναν σε μένα» – Christina Applegate«Ο καρκίνος είναι πολύ δύσκολος να τον περάσεις και είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθείς κάποιον που αγαπάς να τον περνάει. Και το ξέρω γιατί έχω βρεθεί και στα δύο μέρη αυτής της εξίσωσης» – Cynthia Nixon«Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε σώσει είσαι εσύ: Αυτή είναι η φράση που διαμόρφωσε την υπόλοιπη ζωή μου» – Sheryl Crow

Αυτά είναι που αυξάνουν τον κίνδυνο του καρκίνου και μάθε πώς θα τα αποφύγεις!

Και αυτό θα περάσει

Αν βιώνεις την ασθένεια ή κάποιος δικός σου άνθρωπος ξέρω πόσο δύσκολο είναι, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να γράφω για το θέμα αυτό, ωστόσο όσο μπορείς να έχεις πίστη ότι και αυτό θα περάσει. Να το πιστεύεις με όλη σου τη δύναμη και να σε βοηθάς υποστηρίζοντάς σε. Δεν μπορώ τίποτα άλλο να πω, να έχεις δύναμη και να ξέρεις ότι μπορείς να κερδίσεις πίσω τη ζωή σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7 Quotes από survivors του καρκίνου που μας δίνουν δύναμη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
καρκινοσ quotes
Τυχαία Θέματα