5+1 προορισμοί για την Καθαρά Δευτέρα σε απόσταση αναπνοής!

21:22 29/2/2020 - Πηγή: iPop

Τριήμερο είναι, καλό καιρό έχει, εσύ πού θα πας να ξεσκάσεις; Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για την Καθαρά Δευτέρα σε απόσταση αναπνοής; 

Αν θες να πας κάπου κοντά, χωρίς να χαλάσεις πολλή βενζίνη ή και χωρίς το αυτοκίνητο ακόμα σε μερικές περιπτώσεις, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Η Καθαρά Δευτέρα

είναι μια ευκαιρία να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητά σου, να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις έναν καινούργιο προορισμό και ακόμα και για μια μέρα που δεν δουλεύεις να ξεσκάσεις κάπου παραθαλάσσια με το κύμα να σκάει στα πόδια σου. Εσύ πού θα πας;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για την Καθαρά Δευτέρα;Σούνιο

Μια παραθαλάσσια εκδρομή λίγο πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας στο Ναό του Ποσειδώνα είναι ό,τι πρέπει για κάποιον που δεν θέλει να ξεφύγει και πολύ από την πόλη. Ωστόσο, μια βόλτα εκεί θα σε κάνει να χαλαρώσεις έστω και λίγο από την πολύβουη καθημερινότητα στην πόλη.

Unsplash/ Cristina GottardiΧαλκίδα

Μόλις μία ώρα από την Αθήνα η Χαλκίδα θα σε ξετρελάνει. Θα απολαύσεις τη βόλτα σου δίπλα στη θάλασσα, θα περπατήσεις στον κεντρικό πεζόδρομο και θα απολαύσεις έναν καφέ και νόστιμα θαλασσινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Is Unconditional !!! (@iamireneking) στις 23 Νοέ, 2019 στις 6:25 πμ PST

Γαλαξίδι

Είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός που αξίζει να τον ανακαλύψεις. Το έθιμο με τα αλευρoμουτζουρώματα που γίνεται εκεί κάθε Καθαρά Δευτέρα θα σε κάνει να γλεντήσεις περισσότερο απ’ ό,τι περίμενες αυτή τη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Man (@nikos___man) στις 28 Φεβ, 2020 στις 5:11 πμ PST

Αίγινα

Η Αίγινα είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτή τη μέρα αν λατρεύεις το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Με το καραβάκι που θα πάρεις θα νιώσεις ότι είναι καλοκαίρι και ταξιδεύεις σ’ ένα νησί, όμως δε θα πας και πολύ μακριά. Η Αίγινα είναι αρκετή για μια-δυο μέρες, ίσα ίσα για να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να φας φρέσκα θαλασσινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucile (@lucile_von_paris) στις 9 Απρ, 2017 στις 9:55 πμ PDT

Ναύπλιο

Η αρχιτεκτονική του, τα παλιά νεοκλασικά, τα ανθισμένα στενάκια και τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης θα σε μαγέψουν. Αν έχεις όρεξη μπορείς φυσικά να ανέβεις στο Παλαμήδι, αλλιώς και τα παραδοσιακά ταβερνάκια θα σε ανταμείψουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αρχέγονες Θεραπείες (@despoinathomaidi69) στις 28 Απρ, 2016 στις 12:46 μμ PDT

Λουτράκι

Μπορεί να είναι γνωστό για το καζίνο και για τα νερά του, όμως στο Λουτράκι θα απολαύσεις γευστικούς μεζέδες στα παραδοσιακά ταβερνάκια, χωρίς να φύγεις μακριά από την πολύβουη πόλη. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεσκάσεις δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το τοπίο και τη φύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα