5 μέρη στο σπίτι σου που πάντα ξεχνάς να περάσεις με την σκούπα

16:47 25/11/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι ο τύπος που περνάει κάθε χιλιοστό του σπιτιού με την ηλεκτρική σκούπα ή κάνει τα πολλά- πολλά ή αλλιώς όσα βλέπει η πεθερά; Αν ανήκεις στο δεύτερο είδος, τότε πιθανότατα ξεχνάς να σκουπίσεις σημεία του σπιτιού με αποτέλεσμα τελικά αυτό να βρωμίζει πολύ πιο γρήγορα!

Σε αυτά τα σημεία που θα σου πούμε παρακάτω αφενός μπορείς να βάλεις σκούπα κι αφετέρου εάν ξεκινήσεις να τα σκουπίζεις θα δεις ότι το σπίτι σου θα λερώνεται πιο δύσκολα, καθώς είναι διαφορετικό να είναι ολόκληρο καθαρό και αλλιώς να έχεις ξεχάσει σημεία που θα διασπείρουν τη σκόνη!

Ξεχνάς και εσύ να σκουπίσεις σημεία
του σπιτιού σου;

Παπουτσοθήκη

Εκεί αποθηκεύεις όλα τα παπούτσια σου που έχεις φορέσει έξω, με όλη τη βρωμιά που κουβαλάνε. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να συνεχίσεις να μην σκουπίζεις αυτό το μέρος;

Το στρώμα

Όταν μιλάμε για το καθάρισμα, συχνά ξεχνάμε το στρώμα μας, ενώ ξοδεύουμε πολλές ώρες σε αυτό. Μια ηλεκτρική σκούπα στο στρώμα διασφαλίζει ότι θα έχεις λιγότερα ακάρεα σκόνης, έτσι θα αναπνέεις και θα κοιμάσαι καλύτερα!

Pixabay

Πληκτρολόγιο

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου να είναι γεμάτο σκόνη και ψίχουλα, ειδικά εάν συνηθίζεις να τρως πάνω απ’ το laptop! Οι περιοχές ανάμεσα στα πλήκτρα καθαρίζονται εύκολα με την ηλεκτρική σκούπα. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν σπάνια, αλλά εσύ που το ξέρεις ξεκίνα να το καθαρίζεις!

Η ηλεκτρική σκούπα σου θέλει καθάρισμα- Tips για να το κάνεις γρήγορα και σωστά

Παράθυρα και κουφώματα

Τα περβάζια των παραθύρων και τα κουφώματα συσσωρεύουν τα πάντα! Από τρίχες κατοικιδίων, μέχρι φύλλα και πολλή σκόνη! Είναι σημεία που σίγουρα θέλεις να είναι καθαρά, αλλά δεν φροντίζεις και τόσο πολύ γι’ αυτό. Η βούρτσα της ηλεκτρικής σου σκούπας είναι ό,τι πρέπει για να καθαρίσεις αυτές τις περιοχές.

Unsplash/The Creative Exchange

Συρτάρια

Τα συρτάρια είναι πραγματικοί συλλέκτες σκόνης. Για να διατηρήσεις τα αντικείμενά σου καθαρά -από μαχαιροπήρουνα έως κάλτσες- πρέπει επίσης να αδειάζεις τακτικά τα συρτάρια και να τα καθαρίζεις. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 μέρη στο σπίτι σου που πάντα ξεχνάς να περάσεις με την σκούπα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα