5 εύκολοι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα και να μπεις στο κλίμα των γιορτών!

14:24 14/12/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σε κλίμα γιορτών, όμως θες και κάτι παραπάνω για να νιώσεις τα Χριστούγεννα. Τι μπορεί να είναι αυτό; Έχεις σκεφτεί πώς να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα; Κι όμως μπορείς και σου έχουμε τους πιο εύκολους τρόπους!

Θες να λες συνέχεια τη φράση “μύρισε το σπίτι Χριστούγεννα” και να την εννοείς και αυτή τη φορά όντως θα την εννοείς, αφού σου έχουμε όλους τους τρόπους που θα σε κάνουν να μπεις ακόμα περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Τι πρέπει να κάνεις για να ξυπνάς και να μυρίζει Χριστούγεννα;

Πώς να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα;

Φτιάξε ένα εύκολο ποτπουρί

Χρειάζεσαι 1/2 φλιτζάνι φρέσκα cranberries, 1 πορτοκάλι (φέτες), 4 μπαστoυνάκια κανέλας (σπασμένα στη μέση), 1  γαρίφαλο, 1/8 κ.γλ. μοσχοκάρυδο και 2-3 φλιτζάνια νερό.

Ο τρόπος παρασκευής του είναι πάρα πολύ εύκολος. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε. Το βράζεις όσο θέλεις. Ωστόσο θα σε συμβουλεύαμε να μην τα βράσεις πάρα πολύ γιατί θα αρχίσουν να λιώνουν και το άρωμα τους δεν θα κρατήσει για πολύ. Επίσης αν δεις ότι το νερό τελειώνει, μπορείς να προσθέσεις ακόμη λίγο νερό.

Unsplash/ freestocks

Άλλαξε σαπούνι χεριών

Στην αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό χριστουγεννιάτικα σαπούνια με χριστουγεννιάτικα αρώματα. Διάλεξε το αγαπημένο σου και ξεκίνα να το χρησιμοποιείς αυτή την περίοδο. Δε θα σταματήσεις να θες να πλένεις τα χέρια σου.

Φτιάξε χριστουγεννιάτικα γλυκά

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μπισκότα κανέλας και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ειδικά τις πρώτες μέρες που θα τα φτιάξεις το σπίτι σου θα μυρίζει υπέροχα! Μην τα φας όλα με τη μία.

Pexels

Αγόρασε αρωματικά με gingerbread και κανέλα

Τα αρωματικά αυτά θα σε βάλουν κατευθείαν στο κλίμα και το σπίτι σου δε θα σταματήσει να μυρίζει Χριστούγεννα.

Φτιάξε το δικό σου άρωμα

Κάνε αρωματοθεραπεία, δημιουργώντας με τα χεράκια σου το δικό σου άρωμα, βασισμένο στις μυρωδιές που λατρεύεις περισσότερο αυτό το διάστημα. Μην σου ακούγεται περίπλοκο, δεν είναι. Σου δίνουμε 5 συνταγές για να πάρεις ιδέες.

Αρωματοθεραπεία: Ανανέωσε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου με DIY αρώματα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 εύκολοι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα και να μπεις στο κλίμα των γιορτών! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα