5 TikTok makeup tricks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

12:16 18/6/2020 - Πηγή: iPop

Είτε θέλεις να ανανεώσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου είτε να αναπροσδιορίσεις εντελώς την εμφάνισή σου, τα πιο διάσημα beauty αστέρια του TikTok δείχνουν τα μυστικά τους. Τα TikTok makeup tricks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα.

Το TikTok έχει τέτοια δύναμη που έχει δημιουργήσει νέους stars, όπως είχε κάνει και το Instagram, αλλά ίσως και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Χρήστες απ’ όλο τον κόσμο μοιράζουν τα views

και τα likes τους στο social media, το οποίο μας αρέσει γιατί μας κάνει να γελάμε. Να περνάμε καλά αλλά και μερικές φορές να μαθαίνουμε πράγματα. Η λογική του δεν είναι να προβάλλει ο καθένας τη ζωή του, αλλά να δημιουργήσει τάσεις, να κάνει fun με τα challenges και να δώσει την ευκαιρία στον καθένα να γίνει δημιουργός περιεχομένου.

Εννοείται πως δεν δοκιμάζουμε ό,τι βλέπουμε στο TikTok χωρίς να το ψάξουμε πρώτα, γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε αυτά τα TikTok makeup tricks, τα οποία είναι ασφαλή για να τα δοκιμάσεις!

5 TikTok makeup tricks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Παρακάτω σου λέμε τα μυστικά για το μακιγιάζ που μάθαμε απ’ το TikTok καθώς και από ποιον λογαριασμό τα είδαμε ώστε αν θέλεις να τους ακολουθήσεις!

Trick #1

Τα μάτια είναι το βασικό σημείο του προσώπου και ο τρόπος για να τονίσεις το μέγεθος και το χρώμα τους είναι απλός: Εάν τα μάτια σου είναι μικρά, χρησιμοποίησε λευκό eyeliner και το πρόβλημα λύθηκε!

@shanaeandrenae

If you could date any Tiktoker who would it be?

Keywords
Τυχαία Θέματα