48ωρη απεργία δημοσιογράφων

07:47 21/4/2016 - Πηγή: iPop

48ωρη απεργία στα ΜΜΕ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ ως απάντηση στο ασφαλιστικό.

Σε σύσκεψη που έγινε υπογραμμίστηκε ότι είναι ανάγκη να γίνουν κινητοποιήσεις προκειμένου ο κλάδος να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:Προκήρυξη 48ωρης απεργίας
στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και γραφεία Τύπου από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ενώσεων του κλάδου να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία των απεργιών και την περιφρούρησή τους.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Το iPop.gr δεν θα απεργήσει

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στην 48η απεργία που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) -όπως και τις προηγούμενες φορές- και θα συνεχίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι συνεργάτες του ιστότοπου αποφασίσαμε από κοινού να μην συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς κανένας από εμάς δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Φυσικά, όλοι μας, στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων που θα απεργήσουν και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα τους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι εργαζόμενοι στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορέσουν να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ και να αναγνωριστούν σαν δημοσιογράφοι.

Το καλό θα νικήσει,

Η ομάδα του iPop.gr

The post 48ωρη απεργία δημοσιογράφων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα