4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κάρτα ασυλίας στα χέρια του Τζιοβάνι- Θα σώσει τη Μαργαρίτα;

11:41 30/3/2021 - Πηγή: iPop

Με Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας ξεκίνησε η θεματική εβδομάδα στο MasterChef που είναι εμπνευσμένη απ’ την ασιατική κουζίνα. Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef στο τέλος της ημέρας και τι περιμένουμε να κάνει ο Τζιοβάνι, σαν κάτοχος της κάρτας ασυλίας;

Το κουτί του Mystery Box έκρυβε φιλέτο πάπιας, σολομό, πανσέτα, καλαμάρι, σόγια, soy sauce, μίριν,

sweet chilly, φύλλα γκιόζας, fish sauce, σησαμέλαιο, noodles, κοκκινο μίσο, πάστα κάρι, άκα μίσο φύκι καρύδας, τζίντζερ, lime, lemongrass, ρέβα, αγγούρι, κινέζικο λάχανι, κόκκινο λάχανο, καρότο, καλαμπόκι, λίτσι, κρεμμύδι, σκόρδο, dragon fruit, τάρο, κόλλιανδρος, κάσιους και ρύζι.

Οι επίδοξοι σεφ είχαν στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να φτιάξουν ένα πιάτο με όποια και όσα απ’ τα υλικά είχαν στη διάθεσή τους.

Στέφανος, Τζαμάλ, Παύλος και Μαρία είχαν τα 4 πιάτα που ενθουσίασαν περισσότερο τους κριτές, με τη Μαρία τελικά να αναδεικνύεται νικήτρια της δοκιμασίας.

Η Μαρία στο Τεστ Δημιουργικότητας έπρεπε να μοιράσει στους παίκτες υλικά από τους δύο πάγκους που είχε μπροστά της. Ο ένας πάγκος είχε ασιατικά υλικά και ο άλλος ελληνικά. Η Μαρία επέλεξε να μην διαγωνιστεί και έτσι παρακολούθησε απ’ τον εξώστη τους συμπαίκτες της να μαγειρεύουν.

Ιωάννης, Τζιοβάνι και Διονύσης είχαν τις τρεις καλύτερες προσπάθειες, με τον Τζιοβάνι τελικά να κερδίζει την κάρτα ασυλίας.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Οι τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά είναι η Ανούς, η Λία, η Μαργαρίτα και ο Παύλος.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τζιοβάνι να επιλέξει να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει τη Μαργαρίτα. Σε αυτή την περίπτωση, η Κωνσταντίνα θα κατέβει να μαγειρέψει. Εάν όντως συμβεί αυτό το σενάριο, τότε επιβεβαιώνεται και το spoiler που θέλει την τελευταία να αποχωρεί αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Ιωάννης είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Spoiler Alert! Αυτή είναι η τελική δεκάδα του MasterChef 5

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κάρτα ασυλίας στα χέρια του Τζιοβάνι- Θα σώσει τη Μαργαρίτα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα