4 και καλά επαγγέλματα που θα μπορούσε εύκολα να κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

14:31 23/2/2016 - Πηγή: iPop

Η θητεία του Μπαράκ Ομπάμα στη θέση του Προέδρου της Αμερικής πλησιάζει στο τέλος της. Εμείς, λοιπόν, βλέπουμε μπροστά και επειδή δε θέλουμε να έχει άγχος αποφασίσαμε να ψάξουμε γρήγορα να του βρούμε δουλειά.

Μετά από αρκετή έρευνα καταλήξαμε πως ο Ομπάμα πρέπει να πάρει εφημερίδα και στυλό και αφού πρώτα βρει διαμέρισμα φτηνό γιατί στο Λευκό Οίκο δε θα μπορεί πια να μένει και να αρχίζει να ψάχνει και τις αγγελίες για εύρεση εργασίας.

Μπορεί να ανοίξει τη δική του αλυσίδα fast food στην Ελλάδα:

Η

Αμερική έχει παράδοση στο γρήγορο φαγητό, οπότε αν το καλοσκεφτείς ο Μπαράκ Ομπάμα αποκλείεται να μην ξέρει να φτιάχνει burger. Όντας, λοιπόν, άνεργος μπορεί να πάρει την παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς, της θείας του, ή της τριτοξαδέρφης του και να κάνει την επανάσταση στο χώρο του burger.

To Obama burger έρχεται…

Beyonce στη θέση της Beyonce:

Στην τελευταία εμφάνιση της η Beyonce ήταν πιο hot από ποτέ. Γιατί να μην μπορεί και ο Ομπάμα, λοιπόν, να κάνει κάτι ανάλογο;

Θα της κλέψει το μικρόφωνο και στο επόμενο τελικό του Super Bowl θα τον δούμε να τραγουδάει το δικό του new φυσικά Formation.

Δάσκαλος γκολφ:

Έχει φάει τα καλύτερα του χρόνια να τρέχει μέχρι τη Χαβάη κλωτσώντας με το μπαστούνι τα λευκά μπαλάκια του γκολφ. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα του να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Το εν λόγω άθλημα του πάει, οπότε ήρθε η ώρα να αρχίσει να πληρώνεται εκπαιδεύοντας νέους επίδοξους παίκτες, αλλά και που ξέρεις ακόμα και νέους προέδρους.

Παρουσιαστής στην ελληνική, όμως, τηλεόραση:

Μια πρόβα την έχει κάνει σε ξένες εκπομπές, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα μαθήματα Ελληνικών για να μπει στο στούντιο.

Τρέμε Πόπη Τσαπανίδου ο Μπαράκ έρχεται…

Σήκωσε τα μανίκια και τρέχει να «φάει» θέση της Πόπης Τσαπανίδου.

Συντονίσου… 10 με 12 στο Live U και πες και εσύ μαζί του: The good will be the winner (είπαμε να στο μεταφράσουμε όσο πιο ελεύθερα γίνεται).

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ειπώθηκαν διάφορα. Ο νυν Πρόεδρος της Αμερικής και μελλοντικός παρουσιαστής του Live U, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Πόπη Τσαπανίδου, επιστρατεύοντας την ειρωνεία του της είπε:

photo:truthrevolt.org,abdfunny.com, cocosoutback.com

The post 4 και καλά επαγγέλματα που θα μπορούσε εύκολα να κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαράκ Ομπάμα,barak obama