4 fitness συμβουλές μόνο για παιδιά

08:04 8/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα παιδιά έχουν ανάγκη να τρέφονται σωστά για να μεγαλώσουν και να γίνουν δυνατοί και δυνατές αντίστοιχα στο μέλλον. Έτσι, τα βάλαμε κάτω και βρήκαμε τις πιο σωστές fitness συμβουλές μόνο για παιδιά που θα τα κάνουν να αποκτήσουν γερό οργανισμό και δυνατό μυαλό.

Ποιες είναι οι fitness συμβουλές μόνο για παιδιά;Πολλά υγρά: Τα παιδιά τρέχουν και κουράζονται συνεχώς έτσι πρέπει να πίνουν πολλά υγρά. Είναι απαραίτητα, λοιπόν, τουλάχιστον 6 ποτήρια υγρών την ημέρα, ακόμα περισσότερα
τους καλοκαιρινούς μήνες αν κάνει πολλή ζέστη ή αθλείται. Το γάλα και το νερό είναι οι καλύτερες επιλογές, αλλά η ποικιλία προσφέρει ευχαρίστηση.Φρούτα και λαχανικά καθημερινά: Τα παιδιά πρέπει να λαμβάνουν 5 μερίδες φρούτων ή λαχανικών ημερησίως. Μην ξεχνάς, λοιπόν, να του δίνεις όλα τα γεύματά του και όχι να τα αντικαθιστάς με γλυκά και λιχουδιές.Βάσισε τη διατροφή του στους υδατάνθρακες: Αυτά τα τρόφιμα παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία. Τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες είναι τα ζυμαρικά, τα ψωμιά, τα δημητριακά, τα φρούτα και τα λαχανικά. Προσπάθησε να περιλαμβάνεις αυτά τα τρόφιμα σε κάθε γεύμα του παιδιού σου καθώς οι μισές από τις θερμίδες που λαμβάνει πρέπει να προέρχονται από αυτά.Μην παραλείπεις ποτέ το πρωινό: Ο παιδικός οργανισμός χρειάζεται ενέργεια μετά από τον ύπνο, άρα το πρωινό είναι σημαντικό. Τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες, όπως το ψωμί, τα δημητριακά και τα φρούτα, είναι καλές επιλογές.

The post 4 fitness συμβουλές μόνο για παιδιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα