3 εξαρτήσεις στις οποίες πρέπει να πεις «αντίο» για να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή

11:44 6/10/2016 - Πηγή: iPop

Η ζωή σου περνά κι εσύ απλά την βλέπεις να προχωρά χωρίς να κάνεις ουσιαστικές προσπάθειες για να ευτυχίσεις. Σταμάτα πια να νοιάζεσαι μόνο για τους άλλους και κοίταξε τον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή, γιατί το αξίζεις κι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις.

Βρήκαμε, λοιπόν, τρεις εξαρτήσεις στις οποίες αν θες να χαμογελάς συχνότερα θα πρέπει να πεις «αντίο».

Ποιες είναι αυτές οι εξαρτήσεις;Το κινητό σου: Το κινητό σου τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού, αφού το έχεις μαζί σου ακόμα και στην τουαλέτα.
Σταμάτα αυτή την κακιά συνήθεια και χρησιμοποίησε το κινητό σου μόνο για να μιλάς όταν είναι ανάγκη. Θα δεις, πως θα νιώσεις μετά από λίγες ημέρες.
Το τσιγάρο: Δεν σου λέμε να το κόψεις μαχαίρι γιατί ξέρουμε πως δεν μπορείς να το κάνεις. Μόλις μειώσεις την εξάρτηση σου με το τσιγάρο θα νιώσεις μια απίστευτη ζωντάνια που δεν ήξερες πως έκρυβες μέσα σου.
Τηλεόραση: Μπορεί να μην πιστεύεις πως έχεις εξάρτηση με την τηλεόραση, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό συμβαίνει. Ακόμα κι αν δεν κοιτάς με προσοχή, όσες ώρες είσαι σπίτι την έχεις ανοιχτή. Κλείσε την και αντί να κλείνεσαι μέσα πήγαινε μια βόλτα με τους φίλους σου.

The post 3 εξαρτήσεις στις οποίες πρέπει να πεις «αντίο» για να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα