12+1 λόγοι που η Έλενα Χριστοπούλου έχει αδυναμία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

20:15 5/2/2020 - Πηγή: iPop

Γενέθλια σήμερα, 5 Φεβρουαρίου, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία γίνεται 32 χρονών και η αγαπημένη της Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για εκείνη! Τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν η αφορμή ώστε η booker και κολλητή φίλη του μοντέλου να ανεβάσει μια σειρά από Instagram stories με φωτογραφίες της και να της πει όλους τους λόγους για τους οποίους την αγαπάει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.

Με την Έλενα Χριστοπούλου η Ηλιάνα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και πλέον οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλές φίλες. Ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες και videos μαζί, βγαίνουν μόνες τους αλλά και μαζί με τους συντρόφους τους και έχουν μια σχέση αγάπης και σεβασμού, η μια προς την άλλη. Και φυσικά σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν την αγάπη τους!

Έτσι, τώρα η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή τα γενέθλια της Ηλιάνας έκανε μια σειρά από stories κι ανέφερε τους 13 λόγους για τους οποίους την αγαπάει.

Σίγουρα οι λόγοι που την αγαπάει είναι πολλοί περισσότεροι από 13, αλλά η Έλενα ξεχώρισε 13 στιγμές της Ηλιάνας και τις πόσταρε γράφοντας ένα μήνυμα για την κάθε μια!

Πριν από αρκετούς μήνες, η Έλενα είχε υπερασπιστεί δημόσια την Ηλιάνα απέναντι σε όσους αμφισβητούσαν τη διεθνή καριέρα του μοντέλου:

Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο

Τα stories της Έλενας για τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Δες ακόμα:

Η Χριστοπούλου τα «χώνει» σ’ όσους κράζουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το άρθρο 12+1 λόγοι που η Έλενα Χριστοπούλου έχει αδυναμία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα