12 αγαπημένα quotes που μου δίνουν κίνητρο, όταν χρειάζομαι έμπνευση. Το 7ο είναι αυτό που ξεχωρίζω

19:11 18/1/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι χρειαζόμαστε έμπνευση. Την αναζητώ την έμπνευση και με βοηθά πολύ να προχωράω παρακάτω και να βάζω στόχους. Σήμερα γράφω τα αγαπημένα quotes παρακίνησης που τα έχω βρει σε βιβλία και motivational βιντεάκια και με έχουν βοηθήσει πολύ. Τα σημειώνω και συχνά τα μοιράζομαι με άλλους ανθρώπους που μπορεί να έχουν ανάγκη απο λίγη έμπνευση μέσα στη μέρα τους.

Τα αγαπημένα quotes παρακίνησης που έχω στη ζωή μου

Όλη η έμπνευση από το Ted Talk: Το καλύτερο δώρο που (επέ)ζησα!

Για εκείνον που δεν ρώτησε η απάντηση είναι πάντα Όχι.Οι άνθρωποι
θα σου φερθούν με τον τρόπο που θα τους επιτρέψεις να σου φερθούν.Nothing is impossible, the word itself says I’m possible.Αν έχεις αρκετούς λόγους, μπορείς να κάνεις τα πάντα! Ο σκοπός είναι το καλύτερο ξυπνητήρι.Είτε σκέφτεσαι ότι μπορείς είτε ότι δεν μπορείς, έχεις απόλυτο δίκιο.Ζήτησε και θα σου δοθεί. Ψάξε και θα το βρεις. Χτύπησε και θα σου ανοίξουν. Όποιος ζήτησε πήρε. Όποιος έψαξε βρήκε. Κι όποιος χτύπησε του άνοιξαν.Πάντα να έχεις την πίστη ότι μπορείς και άσβεστη επιθυμία για να τα καταφέρεις. Και να δεις που θα τα καταφέρεις!She believed she could so she did!Βάλε αγάπη σε ό,τι κάνεις!Και τώρα μένουν αυτά τα τρία: Πίστη, ελπίδα και αγάπη. Αλλά το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη.Πριν κάνω οτιδήποτε πάντα με ρωτάω: «Το θέλουν όλα μου τα κύτταρα αυτό που πρόκειται να κάνω»;Pexels

Τελικά υπάρχει τύχη ή είμαστε πιο δυνατοί από όσο θέλουμε να πιστεύουμε;

Τι κερδίζω;

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα quotes παρακίνησης που έχω. Γραμμένα σε σημειωματάρια, σε σημειώσεις στο κινητό, σε φωτογραφίες που γεμίζουν το camera roll μου. Στο γραφείο μου, στα screen saver μου. Πίστη, επιθυμία, αγάπη και δύναμη και ένας σκοπός που είναι σαν φάρος μπροστά μου για να μη χάνω το δρόμο.

Ό,τι γυρεύεις αυτό θα βρεις σε αυτή τη ζωή και εγώ ζητάω έμπνευση και motivation. Σε βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, σε μυθιστορήματα, στη Βίβλο, σε Ted-X. Η έμπνευση είναι παντού, αρκεί να μην τα παράτησεις και να πιστέψεις ότι μπορείς και εσύ!

Τα 15 πιο εμπνευστικά quotes από πετυχημένες γυναίκες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 12 αγαπημένα quotes που μου δίνουν κίνητρο, όταν χρειάζομαι έμπνευση. Το 7ο είναι αυτό που ξεχωρίζω εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα