10 φράσεις που θα σε βοηθήσουν να μην ξεχνάς πόσο δυνατή είσαι

20:44 27/1/2021 - Πηγή: iPop

Ξέρεις ότι η δύναμη κρύβεται μέσα σου. Και ξέρεις ότι είσαι δυνατή. Αλλά μερικές φορές οι συνθήκες γύρω σου και οι καταστάσεις που βιώνεις μπορεί να σε κάνουν να το ξεχνάς. Οι παρακάτω φράσεις για τη δύναμη αποτελούν μια υπενθύμιση της πραγματικής σου ουσίας και μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία όταν το χρειάζεσαι.

Όταν νιώθεις μοναξιά, αποτυχία, καταθλιπτική και ηττημένη είναι πολύ εύκολο αυτά τα συναισθήματα να κατακλύζουν το είναι σου και να σε κάνουν να ξεχνάς ότι είσαι δυνατή.

Όλες εκείνες τις φορές, λοιπόν, που πιάνεις από κάπου να πιαστείς

και να θυμηθείς τη δύναμή σου, αυτές οι ατάκες σπουδαίων ανθρώπων μπορούν να σε βοηθήσουν να θυμηθείς ότι αξίζει να συνεχίζεις να προσπαθείς.

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ να διαβάζουμε motivational quotes;

10 φράσεις για τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου«Μέσα σου βρίσκεται το φως χιλιάδων ήλιων» – Robert Adams«Το να είσαι όμορφη σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν χρειάζεται να είσαι αποδεκτή από άλλους. Πρέπει να αποδεχτείς τον εαυτό σου» – Thich Nhat Hanh«Γιατί να ανησυχούμε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην άποψή τους από ό, τι στη δική μας;». – Brigham Young«Το στέμμα σου αγοράστηκε και πληρώθηκε. Βάλτο το στο κεφάλι σου και φόρεσέ το» – Maya Angelou«Μην εκφοβίζεσαι ποτέ στη σιωπή. Ποτέ μην αφήνεις τον εαυτό σου να γίνει θύμα. Αποδέξου ότι κανείς δεν ορίζει τη ζωή σου, και όρισέ την εσύ» – Harvey Fierstein«Εύχομαι να μπορούσα να σου δείξω όταν είσαι μόνος ή μέσα στο σκοτάδι, το εκπληκτικό φως του είναι σου» – Hafiz«Δημιουργήστε το υψηλότερο, μεγαλύτερο δυνατό όραμα για τη ζωή σας. Επειδή μπορείτε να γίνετε αυτό που πιστεύετε» – Oprah Winfrey«Η ζωή είναι, μερικές φορές, δύσκολη. Και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από αυτή» – Sanhita Baruah«Πάντα έψαχνα έξω από τον εαυτό μου για δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά προέρχονται από μέσα. Είναι εκεί όλο αυτό τον καιρό» -Anna Freud«Στα βάθη του χειμώνα, έμαθα επιτέλους ότι μέσα μου κρύβεται ένα ανίκητο καλοκαίρι» – Albert Camus

10 σκέψεις που θα σου δώσουν κουράγιο όταν τα βλέπεις όλα μαύρα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 φράσεις που θα σε βοηθήσουν να μην ξεχνάς πόσο δυνατή είσαι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα